PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Tlaki, izolacija in ostrešja Parket kako sanirati?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

Ima kdo obrazložitev kaj je razlog, da je v cca. 14 let starem stanovanju nastal parket kot je na slikah. Zanima me kako zadevo sanirati?

Je pa parket uničen samo na delu, kjer je pomivalni stroj in kuhinjski lijak. Povsod drugje normalna obraba.

Hvala za pomoč.

Priložene datoteke Predogledne slike

Parket na slikah je namočen od vlage. Lahko ga treščiš ven in vstaviš novega, vidno bo iz aviona, ali pa pustiš, da se parket dobro presuši. Ob tem se zna zgoditi, da se bo tudi odlepil od podlage. Je pa sanacija takega parketa manj opazna. Če pa bo na tistem mestu tudi naprej kuhinja z omenjenima strojem in koritom, se nebi ukvarjal z mislijo o sanaciji parketa, temveč bi šel v odstranitev enega pasu parketa, namesto njega pa vstaviš keramiko. Med parket in keramiko pa neko kovinsko zaključno letev. Bo boljša rešitev.
ne namočen. Obrabljen. Pač kuhinja kjer se največ stoji/vrti.

brušenje in lakiranje pa bo. Al pa še lažje : tepih Smile
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Kuhinja in tepih
Super

Podobno je pri meni. Sumim da je dobil kako čistilo in....
Enkrat Ko bom hotel imeti lepo, bo keramika

Enkrat Ko bom hotel imeti lepo, bo keramika. Zasilna rešitev bi bila topli pod, vinil....

Enkrat Ko bom hotel imeti lepo, bo keramika. Zasilna rešitev bi bila topli pod, vinil....
Sonce naj sveti vsak dan!
Iskanje po temi