Objave: 16
Teme: 2
Ocena:
0
Lepo pozdravljeni,
podjetje Žiher sem srečal na sejmu in se nedavno pri njih tudi oglasil s povpraševanjem po izgradnji hiše z njihovim montažnim sistemom. Pristop mi je bil všeč, všečna mi je bila tudi njihova celovita predstavitev. Na ponudbo za individualni projekt še čakam. Sedaj pa, na trgu je kar nekaj ponudnikov; najbolj oglaševani Lumar, Rihter, Kager hiša. Materiali, ki jih uporabljajo so podobni pa vseeno do določene mere različni.
V tem trenutku nebi želel delati globoke primerjave med njimi, bi bil pa zelo vesel kakšne vaše izkušnje s končno izvedbo montažne hiše in prijetnostjo bivanja v njej, še posebej, če ste gradili z ekipo Žiher hiš. Je njihova gradnja kakovostna, je izdelek na koncu kakovosten?
Lep pozdrav, Toledo
Objave: 227
Teme: 7
Ocena:
2
Z vsemi imam izkušnje le kar se tiče ogledov hiš in pridobivanja ponudb za našo hišo. Žal se na koncu nismo odločili za nobenega izmed njih. (Glavni) razlog je bila cena..
Objave: 218
Teme: 3
Ocena:
4
Tudi mi2 sva bila kar zagreta za montažno hišo (Marles, Lumar, Pergola - z njimi smo se nekako najbolje dogovorili), vendar potem na koncu je tudi največ odtehtala cena, kar je bil tudi razlog da sva se odločila za klasično gradnjo in smo sedaj pri inštalacijah.
Imela sva željo po prtlični montažni hiši, cca 120m2 bivalne površine s pokrito teraso in nadstreškom za 2 avtomobila. Cena na ključ je bila cca 145 - 160k € v nekem srednjem rangu.
lp,
Objave: 7104
Teme: 41
Ocena:
34
Toledo,
tako v dobrem kot v slabem ne odstopajo od ostalih ponudnikov. Izdelek je primeren. Precej korektni. Očitne napake so popravili; kaj manjšega pa z negodovanjem. Še največ preglavic jim je povzročala fasada - Fundemax plošče.
Lep pozdrav
Objave: 16
Teme: 2
Ocena:
0
@montažna150, @Dawid in @som16
najlepša hvala vsem trem za odgovore.
Lep pozdrav,
Toledo
Ocena:
2
ste se že odločili za izvajalca?
Ocena:
2
Očitno je pri večini izvajalcev podobno - ko plačaš, jim vse dol pade..
Objave: 144
Teme: 9
Ocena:
2
S hišami nimam izkušenj, sem pa precej nezadovoljen z njihovo sestersko firmo Žiher parketi. Predprodajne in prodajne aktivnosti, oh in sploh, velike besede, samo najboljše.
Termin dogovorjen 4 mesece v naprej so hoteli zadnji trenutek prestaviti za cel mesec, pri dobavi je manjkalo cca 20% materiala saj se naj bi uničil v transportu (in spet kako želijo za stranko samo najboljše in ne bodo dobavljali poškodovane robe). Cena je bila z vnosom, vendar je dostavnik želel odložiti skoraj pred objektom.
Ko je bilo enkrat položeno pa sploh škoda besed, čistila in olja dobavljajo po pol leta, napake pri računih, ... skratka, lep produkt, grozna storitev.
Objave: 7104
Teme: 41
Ocena:
34
nadrsal,
mater vola, tole pa ni prijetna reklama.
Presenečenje.
Sam osebno nimam takšne " hude " izkušnje z njimi.
Upam da boste rešili napake .
Lep pozdrav
Objave: 11
Teme: 1
Ocena:
1
19.12.2020 ob 14:08
(*Zadnja sprememba objave: 19.12.2020 ob 14:22 uporabnik rebeka90.)
Živijo,
tudi mi imamo Žiher hišo in izkušnja je vse prej kot prijetna. Nestrokovni, nesposobni, ne znajo organizirat, ne spoštujejo stranke, prevzem smo imeli pred 6 meseci pa še sedaj niso odpravili napak. Da ne govorimo o odnosu do strank, ki je pod nivojem.
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
Zanima me,če imajo Žiher hiše sploh kakšno zadovoljno stranko ali zaključen objekt,to slednje jim gre zelo slabo od rok,slišim veliko razočaranih strank.
Hiša sama po sebi na papirju je super,a kaj ko se v času gradnje vse to izgubi s slabim vodenjem. na vašem mestu bi razmislil!
pa srečen izbor izvajalca vam želim.
jaz ziher nikoli več ŽIHER.
Objave: 11
Teme: 1
Ocena:
1
mayort
dodala bi še, da se z njimi enostavno ne da zaključit, tudi če želiš, ne moreš, ker so nesposobni oz se ne morejo zorganizirat. Pozivov strank ne jemljejo resno, če napišeš kaj na kakšno FB stran, da nisi zadovoljen kličejo in grozijo. Tudi preko odvetnika se ne moremo dogovorit z njimi ker se enostavno ne da. Ne držijo se niti podpisane pogodbe kaj šele poslovne kulture. Enkrat ko dobijo tvoj denar se zdi da jih enostavno ne zanimaš več.
Objave: 1619
Ocena:
44
Žihru se je odprl nemški trg, tak da mu po moje dol visi za domače probleme.