Objave: 5
Teme: 1
Ocena:
0
živ
delal bom mansardo, ki je trenutno gola, oblekel bi jo u gips plate... zanima me kaj mislite o tej inovativni nasa foliji, ki naj bi bila kot 30 cm tervola, kakšna je cena, kako se dela z njo. pa kako naj jo potem dejansko fiksiram... sedaj je samo streha pa šperovci,brez desk samo letve...
zanima me pa tudi primerjava cen jeklene konstrukcije ali lesene, gre se pa za prizidek...
leseno bi delal sam jekleno bi pa moral najeti nekoga...pa še to ali mogoče poznate folije ki se uporabljajo za strehe, kot dejanska streha ne kot izolacija..pa cena
hvala vnaprej
mare 8)
Objave: 12046
Teme: 16
Ocena:
27
Pozdravljen!
Najprej prelistaj forum po dolgem in počes, potem pa se vprašaj naslednje... (odgovore/razloge boš našel na forumu)
- je možnost deskanja strehe in zračnega kanala z sekundarno kritino?
- kakšne so tvoje želje od knaufa? Lesena konstrukcija par eur manj na m2, več razpok, neravnin, toplotnih mostov itd...
- izolacija ali rabiš prostor da ne moreš dati steklene volne in gledaš zato 3x dražjo varijanto?
- folija za streho? To je mišljeno kot sekundarna kritina? Tudi to boš našel na forumu
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Ocena:
0
u bistvu je stvar takale...
al profili za knauf bodo nameščeni med šperovce, ker je stojna višina le na sredini prostora zato se zanimam za to izolacijo, podeskat je nemogoče, ker bo mansarda samo en del strehe... za streho iz folije se pa zanimam zaradi prizidka ki bo lesen in bo obenem tudi balkon....
Objave: 1061
Teme: 97
Ocena:
0
Poglej pod male oglase, en tam prodaja mislim da od Actisa...tudi sam sem omenjeno izolacijo uporabil v mansardni kopalnici in okoli strešnega okna...kar zadovoljen...
Objave: 12046
Teme: 16
Ocena:
27
Potem ti pa najprej pripočam da fajn razmisliš o tem da bi se streha dvignila če misliš resno živeti v mansardi? Stojna višina samo na sredi, kaj potem boš imel samo 2 sobe gor recimo? Kakšni so načrti za mansardo? Če delaš že prizidek (papirji?) potem bi lahko tudi mansardo? Še vedno pa ne razumem za kakšno folijo za streho sprašuješ?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Ocena:
0
soba na vrhu bo samo spalnica brez omar samo postelja. prizidek pa je lesen balkon ki ga bom zaprl, tako bom dobil pod njim 2 sobe, gor bo pa še vedno balkon in jaz bi rad dal neko silikonsko folijo ki bi bila u bistvu streha spodnjim prostorom in na folijo npr. tik ali kaj podobnega, da bi bilo pohodno.
Ocena:
0
soba na vrhu bo samo spalnica brez omar samo postelja. prizidek pa je lesen balkon ki ga bom zaprl, tako bom dobil pod njim 2 sobe, gor bo pa še vedno balkon in jaz bi rad dal neko silikonsko folijo ki bi bila u bistvu streha spodnjim prostorom in na folijo npr. tik ali kaj podobnega, da bi bilo pohodno.
Objave: 73
Teme: 0
Ocena:
0
pozdravljen
to so folije,ki so podobne ceradam na kamijonih.
uporabljajo se v bazenih, na ravnih strehah,...- precej draga zadeva.
poskusi s čim cenejšim
lp Dejan