Nadstrešeno 4 x 4 m veliko teraso brunarice sem "zaprl" z OSB ploščami, da bi ji povečal funkcionalnost. Med nosilne tramove nadstreška sem pritrdil leseno ogrodje in nanj privijačil plošče S čim naj izoliram plošče preden nanje pritrdim na zunanji strani ladijski pod na primer ( najraje bi pritrdil bruna debeline cca 40mm in širine cca 200mm, ki pa jih zaenkrat ne dobim).
Prosim, če mi pomaga kdo z izkušnjami z OSB ploščami in zaščito pred vremenskimi razmerami.
si točno ne predstavljam kako to mislite ampak te brune se dobijo ,ker sem jaz zdaj eno brunarico postavljal z takšnimi brunami(4.3x16cm)nekaj mi jih je še ostalo :roll: :roll: :roll: Lp igor
ikovac3, za boljšo predstavo prilagam prirejeno fotografijo. Upam, da je dovolj nazorna.
Glede na to, da bi potreboval 6 brun po 16cm zaradi 100cm želene višine in dolžine, ki sem navedel v prejšnjem postu, bi bilo koristno za oba, če vam jih je ostalo dovolj tudi zame.
Drugače pa sem poslal kar nekaj povpraševanja, a sem verjetno zaradi navedene velekoličine ekonomsko nezanimiv :wink: tako, da do zdaj ni bilo nobenega odziva.