• Domov
  • Forum
  • Spletniki
  • Novice
  • Montažne hiše
  • Novogradnje
Napredno iskanje >>

Gradnja in obnova Montažni sistemi in les Wigo hiše

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neaktiven
pgtoni Mojster ****
Objave: 384
Teme: 21
Ocena: 0
26.5.2008 ob 10:48
Živijo,

po parih tednih pasivnega branja sem se opogumil in pripravil moj prvi "post" na tem forumu.

Ime mi je Toni in živim v Novi Gorici. Z ženo si (med drugim :wink: ) želiva (pasivno) hiško na primorskem (okolico Gorice). Letos sva začela z iskanjem parcele vedar do zdaj neuspešno. Paralelno že razmišljava kakšno hišo rabiva in sva zato šla v Graz v Musterpark in si ogledala kakšno ponubo imajo.

Od vseh razstavljenih hiš naju je še najbolj navdušila Wigo hiša v izvedbi z masivnim lesom. Stena je sestavljena iz 3 masivnih plošč (4cm) in vmes izolacija iz celuloze (4cm za inštalacije in 12cm). Na notranji strani pridejo še gips plošče, na zunanji strani pa izolacija po želji in fasadni omet. Vse skupaj je stena debela 30cm + izolacija od zunaj. Stropovi so pa iz 12cm masivnega lesa.

Drugo kar sva opazila je kvaliteta različnih hiš. Pri Quelle hiši ali Elk sva opazila veliko majhnih detailov ki kvarijo videz (e.g razpoke, slabo nanešen silikon, ...). In vse to pri "Musterhiši", katera bi po moje morala biti dodelana v nuli. Pri Wigo hišah je pa bilo na videz lepo poštimano.

Toliko zaenkrat. Ima še kdo izkušnje z Wigo?

LP
Toni
Neaktiven
urban Mojster ****
Objave: 253
Teme: 4
Ocena: 0
26.5.2008 ob 11:36
tudi sam sem si ogledal omenjeno hišo. ne bi rekel, da tu ni bilo opaziti razpok in drugih slabo izvedenih detajlov. zaprosil sem za dodatne informacije o hiši, pa po pol leta še ni bilo nič...
  • Prikaži različico za tiskanje
  • Obveščaj me o dogajanju v tej temi
Iskanje po temi

Novejša tema
Starejša tema

Zadnje novice

Lumar bo gradil 24 novih stanovanj v Turnišču

Maribor, Turnišče, 8. oktober 2025 – Podjetje Tona d.o.o. v sodelovanju z Občino Turnišče bo začelo…

• © 2004 - 2025

Email: info@podsvojostreho.net

Vse pravice pridržane

• Kazalo

• Prva stran
    • Forumi
    • Spletniki
    • Zid
    • Pogoji uporabe
  • Oglaševanje

• O portalu
    • Statistike
    • Kontakt
    • Podpora uporabnikom
    • Piškotki
  • Povezave

• Nepremicnine.net
    • Izracun-kredita.si
    • Novogradnje.si
    • Montažne hiše
    • Izdelava spletnih strani
    • Nepremicninar.com
    • SLONEP.net
© 2025, PodSvojoStreho.net, Vse pravice pridržane

Prijava uporabnika

Pozabljeno geslo?
Nov uporabnik? Registrirajte se tukaj.

Registracija novega uporabnika

Vaša registracija je bila uspešna.

Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.

Porabljeno geslo

Prijava
Nov uporabnik? Registrirajte se tukaj.

Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.

Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.