PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Klasična gradnja Kvaliteta opažnih blokov Oblak?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo,

nameravamo postaviti garažo iz betonskih opažnih blokov, pa me zanima mnenje o kvaliteti opažnih blokov Oblak H 20, predvsem natančnost izdelave. Z opažnimi bloki Gorec sem precej razočaran. Razumem, da ne morejo biti bloki takšni kot iz Autocad-a amapak so odstopanja precejšnja, kar me je najbolj motilo je razlika v višini, ki je tja od 18 cm do 19.5 cm, biti bi morali pa 19 cm. Je Oblak kaj boljši? Kakšne so vaše izkušnje? Hvala.
Kaminar,
ni nič kaj boljše izvedbe. Sam z investitorjem prebral zidake in sem potem zidal linijo.
Daj na fosn položi in preberi po višini. Nisem imel dolgo linijo za škarpo; delo pa je vseeno bilo z prebiranjem.
Imaš potem nekoliko manj zajebancije po horizontali.
Lep pozdrav
(15.7.2026 ob 21:19)som16 Napisal: Kaminar,
ni nič kaj boljše izvedbe. Sam z investitorjem prebral zidake in sem potem zidal linijo.
Daj na fosn položi in preberi po višini.  Nisem imel dolgo linijo  za škarpo; delo pa je vseeno bilo z prebiranjem.
Imaš potem nekoliko manj zajebancije po horizontali.

Hvala za odgovor. Sem upal da so kaj boljši Wink Prebiral po višini jih nisem, sem si pomagal drugače, podlaganje in brušenje. Res ni nastal vizuelno najbolj ličen izdelek, ampak glede na to, da je bil pod zemljo je dovolj dober. Garaža bo pa zunaj in bi rad lepše naredil. Razdalje in livele merimo z laserskimi merilci na milimeter natančno, potem dobiš pa cegle, ki falijo 2cm, ...zoprno res, pa so iz iste palete, ista šarža,mah ne razumem tega.
Iskanje po temi