PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Klasična gradnja Zaključni sloj fasade pri temperaturi pod 5 stopinj

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vem, da je bilo o tem že veliko napisanega, ampak vseeno me zanima — je kdo delal zaključni sloj fasade, ko je temperatura v 48 urah po izvedbi padla pod 5 °C? Kako se je na koncu izšlo, so bile posledice hitro vidne? Razmišljam, ali naj tvegam in fasado zaključim še letos ali raje počakam na pomlad. Izvajalcu je itak vseeno, in pravi, da do 0 ℃ sploh ni problema.
Meni so jo delali poleti bau... silikon ni da ni.Pa je po 8 letih začelo pokat in odstopat od lepila. Ko sem klical izvajalca je prišel pogledat z mojstrom iz baumita in so gladko brez besed popravili na svoje stroške. Jest nebi odločitev je pa tvoja.
Že delal. Ampak moraš se zavedati par stvari:
Garancije v tem primeru nimaš.
Voda mora izhlapeti iz zaključnega sloja in NE sme zmrzniti.
Meja med +5 in -1 je zelo tanka.
Če nimaš zapletov glede stroška odra rajši počakaj.
Hey Geometry Dash Lite, attending the Lumar Zero Emission Tour sounds like a fantastic opportunity to witness top-quality homes in Slovenia and learn about their comprehensive approach to wooden construction firsthand. It's inspiring to see innovative solutions in sustainable architecture!
Iskanje po temi