PodSvojoStreho.net Nepremičnine Gradbena dokumentacija Gradnja - Parcelacija

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ekipa, rabim pomoč.

Sem lastnik velike gradnebe parcele (beri kar nekaj 1000m2 na lepi lokaciji torej prodaja ne pride v poštev). Na tej parceli je že en objekt ki seveda ni narejen po gradbenem, torej beri bi ga moral legalizirati ampak ne bom se s tem sedaj ubadal. Sedaj bi rad naredil še en objekt in sicer na isti parceli kar glede na situacijo ni mogoče. Predlog projektanta je da se parcela razparcelira na manjše parcele (kolikor je potrebno m2 za narediti nov objekt) in potem na novi parceli urediti nov objekt z vsem kar pripada (prikjučki, cesta...)....kaj menite? bo šlo ali so kakšni zadržki oziroma imate kakšno boljšo ideo
Zgodan 40-godišnjak, posjedujem stan u centru, kuću u prigradu, Audi Q7, vikendicu u planini, imam visoka primanja... Ne tražim i ne prodajem ništa, samo se hvalim.

Sam najbolje veš, kaj je zate prava izbira. Saj praviš da imaš projektanta, bosta rešila, a ne?
Če imaš projektanta, ti bo on najbolje svetoval glede na obstoječo situacijo.
Mislim da je razparcelacija dobra rešitev in upaj, da se na referent na UE ne bo vtaknil v objekt, ki ni narejen na osnovi papirologije.
(12.5.2025 ob 07:44)ivank_ Napisal: Če imaš projektanta, ti bo on najbolje svetoval glede na obstoječo situacijo.
Mislim da je razparcelacija dobra rešitev in upaj, da se na referent na UE ne bo vtaknil v objekt, ki ni narejen na osnovi papirologije.

če naredim novo parcelo zakaj bi se vtaknili na objekt na sosednji parceli?
Iskanje po temi