PodSvojoStreho.net Nepremičnine Gradbena dokumentacija Z lokacijsko preveritvijo brez problema zazidljiva tudi zemljišča z oznako K1?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kolikor malo gledam po internetu rešene lokacijske preveritve, se da širitev zazidljivosti očitno brez večjih problemov izvesti tudi na najboljša kmetijska zemljišča, to je K1? Ali je možno, da so po dolgih letih kompliciranja okoli zazidljivosti šli v drugo skrajnost? Kakšne so vaše izkušnje, ali je dejansko tako enostavno razširiti zazidljivost na K1, če se drži razpršene poselitve? To je potem res en joke od države. Sad
Ne, ni res!
Pozdravljeni, živim v Sloveniji in sem med pogovorom s prijatelji slišal za različne spletne platforme za igre. Odločil sem se, da preizkusim https://bizzo-kazino.si/ brez večjih pričakovanj. Začetek je bil zelo umirjen, brez posebnih rezultatov, kar mi je ustrezalo za sproščen večer. Po nekaj rundah se je vse skupaj malo izboljšalo, vendar brez večjih presenečenj. Najbolj mi je bilo všeč, da lahko igram v svojem tempu, kar je v Sloveniji za večerne ure precej priročno.
Iskanje po temi