PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Nakup dvojčka

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

zanimam se za nakup dvojčka ali samostojne hiše nekje na Gorenjskem, pol ure vožnje iz Ljubljane. Glede na ceno bi rekel, da samostojna hiša odpade, zato gledam predvsem dvojčke. Pa bi vas prosil za mnenje, se vam zdi 270k za dvojčka v tretji podaljšani fazi na taki lokaciji normalna cena? tam nekje 120 - 140 m2 bivalne površine pa 200 m2 parcele? Meni se zdi veliko, ampak, ko gledam stroške gradnje in oglase na Nepremičninah se mi zdi, da je to nekje realnost.. Mam pa tudi občutek, da se stvari kar ne prodajo tako hitro kot so se kakšno leto, dve nazaj..
pozi39,
dej nalimi slike tega dvojčka; kakšna povezava kje in kako se prodaja.
Moja izkušnja , ko smo lani kupovali stanovanje : večina slabo izdelana; kar konkretne napake in tudi izvedbeni detajli skoraj neprimenrni; nekaj papirji niso štimali; ...

Pridobi si dokumentacijo, vsaj na vpogled jo zahtevaj, ker se ti "" pacijenti branijo tega pokazat kot hudič križa "".

Ja , cene so takšne. Verjetno imajo še rezerve, je pa hudič, ker investitorji/kupci kupujejo vse po vrsti!!
Res, upam, da razumeš moj komentar , "" boli jih q....c, kako je zgrajena hiša/objekt. Vsaj večina.
Lep pozdrav
Če ti je prava lokacija, potem je to cena.
Preveri, če je izvedeno v skladu s papirologijo.
Ja, glede papirjev vem, obup. Smo že skoraj kupili novo stanovanje pa smo zaradi stanja tehnične dokumentacije odstopili od nakupa. Se mi zdi, da so navajeni, da bodo tako ali tako prodali..

Gledal sem tadva, seveda ob predpostavki, da se da ceno še kaj zbit:
https://www.nepremicnine.net/oglasi-prod...a_6666420/
https://www.nepremicnine.net/oglasi-prod...a_6615308/

Pri drugem me skrbi nižja kvadratura in pa dejstvo, da je spalni del celoten mansarda. Ampak kolikor sem gledal druge gradnje v tem času so vse nekako podobne narejene. Ima kdo izkušnje z bivanjem v visoki mansardi?
Bivanje v mansardi ni problem, če je le toplotne izolacije dovolj.
Pri ogrevanju še gre, bolj je da ti poletna vročina ne udari noter. To se da reševati s klimo, še vedno pa mora biti še vedno dovolj toplotno izolirano.
Iskanje po temi