5.4.2014 ob 20:57
Kakor je že iz naslova razvidno, me zanima, če imate kakšno idejo kako lahko raznim ***** preprečimo hojo čez parcelo. Namreč, ker je stara navada železna srajca in se je obdržala iz pred 5 - 10, ko še ni bilo vrtnih vrat. Nekaj časa sem mirno prenašal, da se je 1-2 osebi (izgubljeni italjani ne štejejo) sprehodila čez vrt, saj še nismo imeli vrat in ograje. Nato se je začelo daljše obdobje, ko sem vsakega ustrezno nap**dil. Sedaj pa je nastopilo tretje obdobje, ko nam je nekdo z veliko željo po neokrnjeni naravi (za hišo je gozd, ki je delno v naši lasti) PODRL ograjo.
In sedaj me zanima, kako bi lahko ukrepal. Policije se mi ne da vedno klicati, poleg tega me del leta sploh ni v bližini . . . Kaj pa table? Minsko polje?
Lahko obesim tisto, da lahko ustrelim ipd. vsakega, ki hodi po parceli brez dovoljenja, čeprav bi dobil le nekaj BB metkov?
Lp
In sedaj me zanima, kako bi lahko ukrepal. Policije se mi ne da vedno klicati, poleg tega me del leta sploh ni v bližini . . . Kaj pa table? Minsko polje?
Lahko obesim tisto, da lahko ustrelim ipd. vsakega, ki hodi po parceli brez dovoljenja, čeprav bi dobil le nekaj BB metkov?Lp

je pa hisa. Torej, poti ne morem zasuti
Razmišljal sem o raznih grozečih napisih + kamerah. Kdo ve koliko me bo prišlo, če nabavim video nadzorni zunanji sistem z 2+ kamerami? Je to sploh vredu možnost?