PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja nov avto trese

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
znalci,
kako se lotiti reklamacije novega avta....
avto je star pol leta, od novega že pri cca 120-130 na AC, trese volan....avto....
na servisu so že nekaj menjavali gume, felne...ne pomaga nič!?
imam občutek da zavlačujejo, da bi se stranka "privadila"?

kako se lotiti reklamacije? pravice? lahko zahteva stranka nov avto...ali*??

ima kdo podobne izkušnje?

:?
Zviti diski? :? A to ko bremzaš? ali skozi trese?
Omeni ZPS, če ne bodo zastrigli z ušesi, se včlani in naj se oni zajebavajo z njimi naprej.
mirando, ta primer si ze prebral: <!-- m --><a class="postlink" href="http://forumslo.toyotaadria.com/viewtopic.php?t=213&sid=7925f24377d0a71deebbe1d36941da33">http://forumslo.toyotaadria.com/viewtop ... d36941da33</a><!-- m -->

eh, sem videl, da so ti platisc z gumami ze menjavali...

francozi?
hm, nisem znalec - kaj pa optika?

Imel podobne izkušnje, ko mi je nov avto bolj nagajal kot 15 let star. Upam, da urediš in da boš z zadovoljstvom spet sedel v jeklenega konjička...

Lep dan.
....trese po AC , nekje med 120-120.....
včasih (redko!), pa ne....
???

na servisu, trdijo, da druga kot gume, flege ali pa diski ne more bit...rešujejo pa po polžje....trenutno so originalne gume na nekem testiranju/preverjanju, ali so defektne. dvmom, močno, ker z zimskimi trese enako...da je 8 gum fuč pa dvomim. prvogradnja so Michelin...

francoz ja....
Mirando Napisal:na servisu, trdijo, da druga kot gume, flege ali pa diski ne more bit...rešujejo pa po polžje....
francoz ja....

lahko tudi: polosi... pri francozih cela lubamarija iz bliznjih izkusenj (C3/P206)
tako kot si rekel; vedno resujejo po polzje, da stranko mine.

Ni kaj drugega kot stalni pressing in sitnarjenje.
Če imaš gor radkape jih snemi in probaj brez njih.
LP,
Samojed
Naj ti na novo naredijo optiko.
GRADiM Napisal:On bi samo rad povedal, da ima nov avto in da vabi na pijačo.

nisem te sreče :lol: , žal........ od sorodnika zgodba..........

mojega trrese že tako vseskozi, samo se za to ne sekiram Smile

tu pa je le v igri 15 čukov+ --------
Ja ostanejo najbrz se polosovine potem se pa neha z vrtecimi se deli. Ce ti je ZPS strosek se obrni na njihovo "evropsko" organizacijo. Pomagajo zastonj vsaj tako so pred eno uro rekli pri tedniku ali pa pri porocilih ob 1. Se ne spomnim vec natancno. Lani se je na njih obrnilo 87k kupcev.
z metodami "uzaludnih pokušajev", naj se zajebava serviser!
Avto so imeli že 3-4x tam...navkljub menjavanju platišč in gum...efekta ni..........!

Ali lahko zahteva kupec zamenjavo z novim zaradi stvarne napake, ali vsaj nadomestnega za čas popravila?
po vsej verjetnosti so zanič gume (v kolikor jih niso dejansko zamenjali - temveč zgolj centrirali)..in slabe gume je nemogoče dobro nacentrirati..tako da..najedaja toliko časa da jih zamenjajo.
Je napisal da z zimskimi trese enako. Imajo zimske enako hibo? Zelo malo verjetno.
Meni je podobno delalo - do prve optike, potem je polovica zvokov čudežno izginila.
1 2 3 4
Iskanje po temi