Objave: 16
Teme: 6
Ocena:
0
Zdravo,
že cca 1 leto gledam hišo ali dvojček, za nakup, najbolje na ključ oz. izgotovljeno, da imam čim manj dela z delavci in drugim nepotrebnim zapravljanjem časa. Seveda imam omejen proračun za nakup hiše. Lansko leto sem bila na ogledu tudi enega montažnega dvojčka (v vogah pri kranju), cena 299 tisoč eur. Na voljo je bila še ena enota, prva je bila prodana (tako je bilo zagotovljeno), druga še prosta pa je bila kupljena poleti, pa sem bila resna (pač mi je eden pred nosom kupil). Sedaj pa sem videla, da se tista prva enota, ki naj bi bila takrat prodana ponovno prodaja. Ali kdo kaj ve zakaj, ali je bilo kaj narobe,.. kaj bi bil lahko razlog za ponovno prodajo. Če ima kdo kakšen ifno bi bi ga bila vesela. Seda ne vem ali naj grem ponovno na kakšen ogled, ker res nisem sigurna do česa je prišlo, ali je kaj narobe z gradnjo ali kaj tretjega, da ne bi kupila mačka v žaklju.
Mojca
Objave: 1304
Teme: 205
Ocena:
1
To je res.
Parcela 100k
Hiša samostojna 200k.
Objave: 11281
Teme: 92
Ocena:
5
300 jurjev je kar veliko za dvojčka pa še 'bogu za hrbtom'.
Predvem poskušaj dobiti lastnika tega dvojčka in se pri njemu pozanimaj zakaj prodaje. Ker prodajati novogradnjo, mora biti močan razlog, ker bo tudi precej močna izguba denarja ob takem početju (hitro 10 % vrednosti nepremičnine ali več).
Objave: 56
Teme: 7
Ocena:
0
kot prvo dvojček je na dobri lokaciji v tem naselju imajo vec al manj hise bogatasi tako da kar se pa cene tiče bo pa sigurno za resnega kupca 20 k eurov nizja invenstitor tega dvojčka je bil mp projekt on ga tudi prodaja glede zemlje je pa tako za 100 k eurov dobis zemljo plus paodskodnina 15 k e arhitekt 10 k e pa se komunalc 15 k e to je 140 k e za 150 k e pa nevem ce zgradis hiso z tako opremo lp
Ocena:
0
Ne, dvojček je res na dobri lokaciji. Tudi cena je kar o.k,. seveda ob pogajanju bi pričakovala kekšen "popust". Moti me to, ali je bil lansko leto da je prva enota prodana zgolj "marketinški trik", da se je druga enota lahko bolje oz. hitreje prodala (jaz sem bila namreč zelo resen kupec, pa mi žal ni uspelo, ker me je nekdo prehitel). Ali je kaj drugega, da prvotni kupec sedaj ni vseljen in se zadeva "ponovno" prodaja. Bom malo pri sosedih povprašala (kaj menite na to).
Objave: 331
Teme: 17
Ocena:
0
Ja lokacija je super in tam je vse svinjso drago. Baje se bodo še letos gradile skeletne hiške, dvojčki, v Predosljah nad Kokro. Več lahko na ZS.
Ocena:
0
ta enota dvojčka ni bila nikoli vseljena pa tudi prodana ne kokr sem sprmljal in grem doskran na sprehod čez voge pa nism se nobega vidu da bi bil vselje iz kje pa si ce nisi iz okolice kranja lahko jest skočm do vog pa mal povprasam zakaj se spet prodaja lp
Ocena:
0
Zdravo, sem iz okolice Ljubljane, priti Vrhniki. Če si res velikokrat tam, lahko kaj povprašaš koga če kaj ve,... zakaj se prodaja,... in mi lahko sporočiš na ZS ali pa kar odgovoriš na post. Mojca
Ocena:
0
ni problema mojca še danes do večera ti sporočim kako in kaj je s tem dvojčkom lp
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
mojcapnovak: poglej na portal Prostor kdo je lastnik in vsekakor preveri še v zemljiški knjigi, če so gor kakšne hipoteke vpisane.
Če ta enota še nikoli ni bila prodana, potem so te takrat nalagali.
In s takšnim vsaj jaz ne bi želel imeti posla, pa čeprav je lokacija še tako všečna.
Srečno!
Ocena:
0
Vem kdo je lastnik, mp projekt, nepremičninska agencija, ki je bila tudi investitor. preverila sem vzki, da je na nepremičnini hipoteka od banke v kar zavidljivem znesku, Očitno so tudi lastnikom druge polovice povedali, da je prva polovica že prodana ali kakor koli že, da so bili bolj odločeni, da kupijo, kot sem bila sama. Dejansko mi ne potegne kaj je bila fora, ali samo trženjska, ali je prvi kupec zaradi določenega razloga odstopil kasneje, ali kaj čisto tretjega.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Če je bila to trženjska fora, potem te potem, ko so eno enoto resnično prodali, ne bi pustili pri miru, ampak bi še bolj pritisnili (in bi ti takrat rekli,da je recimo kupec odstopil, ker ni dobil kredita, ali kaj podobnega).
Jaz bi jih pa v živo vprašal, zakaj so ti takrat rekli, da je bila enota prodana, pa potem spremljaš mimiko ;-)
Ocena:
0
Očitno nisi bil ta vikend nič v okolici na sprehodu. Sem bila ravni v teh koncih (pri enem od bližnjih sosedov na obisku, do včeraj nisem vedela, da so skupni otroci v istem vrtcu skupaj). Lastnika prvega dvojčka nisem dobila, ker ga ravno takrat ni bilo doma.
Izvedela sem določene podrobnosti (več o tem lahko samo na ZS, zaradi privatnosti).
Hvala vseeno tebi in vsem ostalim za komentarje.
Mojca