Objave: 2
Teme: 1
Ocena:
0
Imamo na sumu da nas upravnik malo okoli prenaša. Ne dobimo do konca marca nikoli finančnega poročila, še moledovati moramo ( letos smo ga na izrecno zahtevo dobili v začetku junija), dobimo pa skropucalo, ki se ne ujema finančno, saj ker imamo več vhodov deli jih na vsakega od vhodov ( kar tako malo meče številke) in ko te skupaj sešteješ ni enaka cifra kot je za cel blok. Pa ko dobimo finačno poročilo ( ki to ni niti podobno poročilu) ga zavrnemo, čez čas dobimo novega malo prirejenega, spet zavrnemo in pošljemo človeka ki je bil knjigovodja, pa dobimo nazaj poročilo ki se spet ne ujema. Razlike med temi poročili gredo v več tisoč EUR. Ali ima še kdo takšne probleme? In če, kako se jih reši?
Mi smo mislili poslati inšpektorja, pa po zakonu ne moreš. Mora iti via MOP.
Resnično je zakonodaja, kot vsepovsod v k..... :twisted:
Objave: 12051
Teme: 16
Ocena:
27
goljufije obravnava policija. To je kraja al pa kakšni drug uraden naziv. Kar do policije stopite, trenutno imajo radi gradbena podjetja :lol:
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 1599
Ocena:
0
zakonodaje je tako kot pač je......
ZAMENJATE upravnika
google mi je vrgel tole:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.domsistemi.si/upravljanje/kako_zamenjamo_upravnika.html">http://www.domsistemi.si/upravljanje/ka ... vnika.html</a><!-- m -->
linkov je veliko več
Objave: 2
Teme: 1
Ocena:
0
će menjamo uravnika, bo nakraden denar ostal njemu, mi pa suhega k....
Objave: 177
Teme: 0
Ocena:
0
Potemtakem, je bolje stopiti do odvetnika......
Vem, za primer izpred parih let, da si je upravnik bloka, na tak način lupljenja, postavu bajto v bosni.....€ tuki, € tam :lol:
Pa številke grejo prej v desettisoče, kot pa tisočke...... :evil:
Objave: 1599
Ocena:
0
@Fery, ne ti mene s CN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvo bi se ga jaz znebil s hrbta (beri _zamenjal) kot sem rekel, res, pa je, da nisem dopisal, da bi ga potem nemilosrdno je...... OK ali pa sočasno.
@ehnatton sami brez pravnika, po moje nimate šans
čimprej ukrepajte
Objave: 8615
Teme: 23
Ocena:
11
Sodišče?
Na sodišču boste (verjetno) po 5-7 letih dobili.
Upravniku bo naloženo vračilo denarja z obrestmi in plačilo sodnih in vaših (advokat) stroškov, prav tako bo morda celo dobil kazen in prepoved opravljanja upraviteljstva.
Ker pa bo že veliko prej upravnika 'uzela magla' vam bo dobljena sodba v praksi prinesla:
- izterjavo sodnih stroškov od vas ali zaplembo premoženja, ker, čeprav boste sodbo dobili, po naših zakonih sodne stroške mora nekdo plačati in v tem primeru jih boste morali vi
- za denar pa se boste prav tako obrisali pod nosom, ker ga ne bo od koga vzeti
Tudi to je Slovenija. :roll:
PS
podoben primer se je zgodilv v GR, ko je delavec, tožil sp-jevca za premalo plačano plačo in regres. Delavec je tožbo dobil, sp-jevec jo je pobrisal. Na koncu so delavcu naložili še plačilo sodnih stroškov (svoje-advokata je itak že plačal).
Objave: 141
Teme: 6
Ocena:
0
Kolikor poznam zadeve, so takile upravniki prej pravilo kot izjema. Poleg navedenih stosov so zraven se provizije od izvajalcev popravil oz.vzdrzevanja, itd. Ampak dokler ne bodo nekoga res privili, se tu ne bo nic spremenilo!