PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Števci na radiatorjih- menjava radiatorja?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje glede menjave radiatorja in posledično števca, ki je pritrjen na njem?

Sprašujem, ker sem zamenjal radiator, ker je stočil, zdaj pa sem izvedel, da baje računajo 60eur, da mi iz starega radiatorja odstranijo števec in ga premaknejo na nov radiator.

Mislim, ni mi logično, ker se mi zdi, da so dolžni to storiti, ne pa da še računajo za to...

Hvala na odgovoru,
LP
dsumnik Napisal:Pozdravljeni,

zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje glede menjave radiatorja in posledično števca, ki je pritrjen na njem?

Sprašujem, ker sem zamenjal radiator, ker je stočil, zdaj pa sem izvedel, da baje računajo 60eur, da mi iz starega radiatorja odstranijo števec in ga premaknejo na nov radiator.

Mislim, ni mi logično, ker se mi zdi, da so dolžni to storiti, ne pa da še računajo za to...

Hvala na odgovoru,
LP
Najprej vprašanje, si lastnik ali najemnik? Če si najemnik, so vsi stroški (vključno z nakupom števcev) stvar lastnika, najemnik plačuje samo stroške in najemnino.
Če si lastnik, je to tvoj strošek. Ti bom razložil.
Recimo, imaš avto in si zapeljal v luknjo. Razbil si feltno. Kupil si novo feltno in vse skupaj peljal k vulkanizerju, kjer pa hočejo za premontažo gume in centriranje računati 60 eur. To je nelogično, vulkanizer je dolžan tvojo gumo zamenjati brez besed, ne pa da še računa za to.
Se strinjaš?
Iskanje po temi