26.5.2020 ob 18:36 (*Zadnja sprememba objave: 26.5.2020 ob 18:40 uporabnik supaFlaj.)
Zdravo, mogoče še komu drugemu prav pride, ker tudi meni ni jasno...
Zanima me, kako globoko v "steni" mora biti puščen odtok za wc školjko, da potem ni problema z montažo školjke. Kar me zanima sem tudi narisal na pripeto sliko. Hvala že v naprej za odgovore.
(26.5.2020 ob 18:36)supaFlaj Napisal: Zdravo, mogoče še komu drugemu prav pride, ker tudi meni ni jasno...
Zanima me, kako globoko v "steni" mora biti puščen odtok za wc školjko, da potem ni problema z montažo školjke. Kar me zanima sem tudi narisal na pripeto sliko. Hvala že v naprej za odgovore.
Ja to cev potem odrežeš na dolžino katero potrebuješ
(26.5.2020 ob 18:36)supaFlaj Napisal: Zdravo, mogoče še komu drugemu prav pride, ker tudi meni ni jasno...
Ja to cev potem odrežeš na dolžino katero potrebuješ
Ja, razumem, ampak, ko bo keramika gor, bo mali težje to cev potem notri rint?
Bom malo izkoristil temo, je možna oz. so kakšne posebnosti za te podometne kotličke duofix (Geberit, Grohe...) montirat stoječo wc školjo? Se pravi vse enako kot pri viseči, stenski izliv, samo da ne visi na nosilcih. Se dajo te cevi za dovod vode iz kotlička in odvod potem dalje na teh duofix enotah malenkost prilagajat glede na posamezno wc školjo?
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.