Avtor iz KG
Kako hudiča 2 stuka hiše ogrevas s 500l olja na sezono v KG?
A gostje kar v bundah spijo?
A tega ni nihče opazil, oziroma pogledal njegove priloge v prvi objavi?
Glede sanitarne vode in TC.
Kot napisano, kupi cimvecji bojler kar ga spraviš čez vrata, s čim večjim izmenjevalcem.
Če te že denar žuli. Ti pa za kakšno gratis nočitev prisparam nekaj jurjev.
Pri mojem sosedu kupim malo rabljeno oljno peč Seltron optima in zamenjam tvojo staro.
Kaj hudiča misliš da boš privarčeval pri porabi 500l olja letno in investiciji 10k?
Razen če si napisal napačne podatke.
Me zanima kako si meril porabo v količinah 3l mesečno in podobne cifre.
Glede na pretekle podatke, bo vse kar nad 10kw TC, metanje denarja stran. Špice v ogrevanju in porabe tople vode pokrIj s pol m3 velikim zalogovnikom/bojlerjem tople vode.
Vsaj tak nasvet mi je dal sassapo pred časom ko sem želel menjat elko peč za TC. Pa bo glede na ceno olja in porabo olja se vsaj kako.leto počakala oljna peč v kurilnici
Kako hudiča 2 stuka hiše ogrevas s 500l olja na sezono v KG?
A gostje kar v bundah spijo?
A tega ni nihče opazil, oziroma pogledal njegove priloge v prvi objavi?
Glede sanitarne vode in TC.
Kot napisano, kupi cimvecji bojler kar ga spraviš čez vrata, s čim večjim izmenjevalcem.
Če te že denar žuli. Ti pa za kakšno gratis nočitev prisparam nekaj jurjev.
Pri mojem sosedu kupim malo rabljeno oljno peč Seltron optima in zamenjam tvojo staro.
Kaj hudiča misliš da boš privarčeval pri porabi 500l olja letno in investiciji 10k?
Razen če si napisal napačne podatke.
Me zanima kako si meril porabo v količinah 3l mesečno in podobne cifre.
Glede na pretekle podatke, bo vse kar nad 10kw TC, metanje denarja stran. Špice v ogrevanju in porabe tople vode pokrIj s pol m3 velikim zalogovnikom/bojlerjem tople vode.
Vsaj tak nasvet mi je dal sassapo pred časom ko sem želel menjat elko peč za TC. Pa bo glede na ceno olja in porabo olja se vsaj kako.leto počakala oljna peč v kurilnici
Sonce naj sveti vsak dan!