10.2.2019 ob 12:39
Citat:cbbx ima čisto korektne pomisleke,Ima in ne...Če vzamemo zgolj temo FW kljub Poldkovim grafom in opisom dam več na besedo Xsavi, Sašo65 , ter še komu...npr. tudi ''redkobesedni'' DELPHI .
Predvsem omenjeni ne ''forsirajo'' svojih TČ o naj...(kot je počel pisal omenjeni po različnih temah, mimogrede bolj nerad jo vgradi tud najbolj cenjeni tega foruma... :wink: ),ter dajo konkretne pomisleke za ali proti nji...
Mimogrede...tudi telmos je bolj naklonjen prej premočni TČ ( vendar ne kot Polde, ki ma sploh premočno...+ Solar...) Očku vgradi prešvoh, ker ''bo imel novo izo''., ketere ne vgradi... , ker spozna, da bi bil vložek neprimeren! Te pomisleke sem mu predstavil pred vgradnjo očkove TČ...-da bi raje vzel močnejšo, ter HP s katero bi očku pokril vse izgube...Vendar me je raje delal glupana... kako nič ne razumem, obkladal z zmerljivkami ipd..? Upravičeno ?
Zakaj sem težil z defrosti: Polde ima solidno izo., predimenzionirane radiatorje in še bolj TČ- Defrosti posledično redki. Slika pri očku je precej drugačna..., zaradi ...? Defrosti pomenijo izgube ..., ja ?
Debatam, da pogosti defrosti in pogosti vklopi TČ vplivajo na življensko dobo TČ ala Srček migaj, Rentgiin, ter... še kdo se je rad priklopil v odvetniško verigo
:!: Opisi DELPHI-ja (pa ni edini...) o FWHP tudi demantirajo, da rabiš za neizo. ali slabo izo. objekt nujno DHT, kar so radi pisali taisti. In vse več je takih , ki ne ''verujejo'' v le to! Sicer pa , če je le ta slabo izbrana(moč@velikost) , enako ne ogreva....kot odpirateljeva teme, kot drugih firm ...
Nenazadnje si sama ovrgla precej nebuloz omnjenih pišočih..., makar o grelcih...! Za katere še dandanes ne vemo kako se obnesejo na ''očkovi'' TČ :wink:

greje...)