PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Klasična gradnja Izvajalci za gradnjo hiše

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni, sem v fazi pridobivanja GD za enostanovanjsko hišo v občini Kranj, GD pričakujem čez 1 mesec, PZI čez 2 meseca. 

Zanimajo me priporočila za kvalitetne izvajalce iz Gorenjske in Osrednjeslovenske regije za gradnjo do 3. PGF (klasična dvokapnica). Je kdo pred kratkim gradil z izvajalci s tega področja in lahko deli svoje dobre ali slabe izkušnje?
kk95,
imaš kar nekaj primerih izvajalcev gradnje.
Eden je g. Goran 040-862-392 ; imaš še g. Miha 031-720-442 ; g. Klemen 051-365-674 ; g. Franc 041-973-500.
Se bi našel še kdo.
V redu izkušnje z vsemi temi. Koliko imajo pa časa , pa ne vem. So precej zasedeni.
Javi kako s boš zmenil.
Lep pozdrav
Tudi mene bi pri takšni gradnji bolj kot samo cena zanimale izkušnje z izvedbo in držanjem rokov. Če je kdo od naštetih izvajalcev v zadnjem letu gradil na območju Kranja, bi bilo koristno slišati konkretno izkušnjo.
Pri takšni gradnji bi se jaz bolj kot na spletne ocene zanašal na priporočila ljudi, ki so z izvajalcem dejansko gradili. Pri ponudbah je pomembno primerjati, kaj je res vključeno, street view, kakšni so materiali, roki in predvsem kako so urejeni aneksi.
Iskanje po temi