PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Hrupnost - Fujitsu Waterstage HP 11

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mene pa zanima katera zunanj enota gre se na carel krmilje vem da gre micka in fujitsu

Poslano z mojega LG-H850 z uporabo Tapatalk
timi11 Napisal:Menjava vsakih sedem let ni ravno dolgotrajna rešitev Sašo.
Se bo moja Daikin LT tudi ustavila po sedmih.Takrat nekje se mi bo ravno povrnila naložba naproti ogrevanju z kurilnim oljem.

Jasno da ni! Vedi, da je obraba kompresorja v tem času precej redek pojav in skoraj zagotovo ne gre za tovarniško napako. Ker mislim, da je vzrok druga napaka, ali šlamparija pri montaži sem predlagal zanesljivejšo rešitev.
Je pa v vsakem primeru potrebno pranje celotne instalacije z notranjo enoto vret. Kaj in kako bo serviser naredil je pa že druga zgodba.
ps. Ni redko ko po menjavi kompresorja v kratkem času odpove še novi :?
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->
A ni Fujitsu okrog 2012 v novih serijah zamenjal kompresor? Vem, da se je nekaj pisalo o tem in o skupni tovarni s Toshibo.

Sosed ima tudi FWS 2010 letnik in mu tudi neki čudno ropota. Kot bi se kovina nekam drgnila. Mogoče je kakšen ležaj.
sassapo Napisal:ps. Ni redko ko po menjavi kompresorja v kratkem času odpove še novi :?

To se je zgodilo pri kolegu na skoraj novi mašini. Ni bila Fujitsu TČ ampak to nima veze. Zahteval je novo TČ in jo tudi dobil.
Zanima me na koliko časa se čisti magnetni filter in filter pri optočni črpalki.
A se to nerab pucat al noben ne ve. :?
jaz recimo "spucam" aprila in potem oktobra......mislim, da bi bilo dost 1x letno, recimo pred ogrevalno sezono_sicer pa "minuta" dela...
Danes nam je serviser menjal kompresor in neko elektroniko, da kompresor ne bo tako obremenjen. Zdaj deluje zelo tiho.
sašo65 Napisal:jaz recimo "spucam" aprila in potem oktobra......mislim, da bi bilo dost 1x letno, recimo pred ogrevalno sezono_sicer pa "minuta" dela...
Crap, resno Confusedhock:? Kje najdem ta filter??
hopla Napisal:Danes nam je serviser menjal kompresor in neko elektroniko, da kompresor ne bo tako obremenjen. Zdaj deluje zelo tiho.
:lol: Arrow seveda da deluje tiho, če je pa zunaj 13° :lol:
1 ... 9 10 11 12 13 Pojdi na stran 
Iskanje po temi