PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Ekosklad 2016

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da, če nimaš gradbenega.. v mojem primeru bajta delana pred 1967(prva alineja).

[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/26/bc/4bScMRT8/ekounichr("46")jpg[/img]
EKO klad baje za obravnavo vlog porabi več kot potem odobri subvencije, z drugimi besedami za svoje delovanje porabijo več kot dajo sredtev. Vsaj pri fasadi je tako da je običajno izvedba in vsi papirji toliko dražje kot dobiš subvencije, tole je podatek od nekoga ki je kadidiral, ali je bil neroden ali kaj drugega vem. Je že tako da če ni prave kontrole ad birokracijo ta ostaja sm sebi nmen
Koliko časa ponavadi traja od oddaje vloge do prvega odziva ekosklada, če so potrebne še kakšne dopolnitve?

Ali so vloge vedno odobrene, ali se lahko tudi zgodi, da pride do zavrnitve, v primeru da so sredstva še na voljo?
Midva sva oddala konec decembra 15 in je 14 dni nazaj prišla pogodba. Nobenih dopolnitev itd. Je pa res, da sem prebrala celoten razpis in pripravila vse priloge.
A je komu mogoče uspelo v zadnjih tednih dobiti koga na telefonu na Ekoskladu? V času uradnih telefonskih ur se nihče ne javi. Če ima kdo mogoče še kakšno drugo številko na katero lahko poizkusim, se priporočam. Hvala.
A me lahko kdo razveseli in pove, kje najdem obrazec/zahtevek za izplačilo sredstev?

Sem imela v mislih, da je na koncu vloge. Pa ni.
1 2
Iskanje po temi