1.6.2016 ob 12:37
... 10kW Hitachi je dvoventilatorska, mislim pa da nima vbrizga tako kot Fujitsu.
brizita Napisal:Ponudbe imam za Fujitsu Waterstage 11 kW in Hitachi Yutaki 10 kW, s tem da je ponudba za Hitachi manjša za več kot jurja (me malo bega zakaj). Povpraševanje pa sem dvakrat poslala tudi TT ter ob vseh zgodah in prigodah dobre poslovne prakse dobila več okvirnih ponudb po ogledu kurilnice, zaradi napak v ponudbah (copy /paste), ki pa niso realne ker bi morala poiskati še monterja, ki bi pritresel tudi svoj ceglc s ponudbo. Zaradi navedenega pristopa in obnašanja ponudnika sem se odločila da ne pride niti v najožji izbor pa slovenski proizvod gor al dol. Mnenja sem da se tega tudi TT ne bi smela privoščiti, da moraš imeti še monterja če povprašuješ pri njih..
Predhodno sem na sejmu pridobila tudi za Daikin in Termoshopovo. vendar me sami ponudniki niso prepričali. mogoče so na štantu Daikina moški imeli kaj več videti ...![]()
tole bi bilo .. ponudnika pa sta z okolice celja.. mogoče bi morala kam preko meja štajerske ... haha
se pa malce bolj nagibam k Fujitsu ... ker do sedaj nisem dobila neke pozitive oz. povratne informacije za Hitachi..