PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Biodom27, posoda za sežig peletov

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Me ne moti upad prodaje kotlov na pelete ,bo mogoče cena kotlov padla in tudi cena peletov
Ursel Napisal:Tudi meni so brezplačno zamenjali železno posodo s posodo iz sive litine. Sedaj je tudi ta "spustila dušo" (skoraj) in se že veselim novega stroška. Več sem napisal v članku na blogu ;-) [url]httpunichr("58")//biodom27unichr("46")blogspotunichr("46")com/2015/04/se-zgodiunichr("46")html[/url]
Verjetno se da pri proizvajalcu identičnih kotlov firmi Valtis direktno nabavit takšno šalčko in jo zamenjati.
Prednost domače proizvodnje.
zdravapamet Napisal:..... Servis ogrevalne naprave, ki vas celo zimo greje in vam omogoča umivanje z toplo vodo je pa vedno problem !!!!!
Izklopite jo pozimi ali poleti za 1. dan in vaše prioritete se bodo v istem dnevu močno spremenile.

+

Pa kljub temu sem mnenja, da je ta način ogrevanja še vedno sprejemljivo "komot" in dokaj cenovno ugoden.
Eden, redkih pravilno argumentiranih odgovorov s strani zdravepameti. Če delaš primerjavo z avtomobilom, številom obratovalnih ur in porabljenim gorivom, je strošek potrošnih delov in njihovih cen zanemarljiv in primerljiv s peletnim gorilcem.
Pogostost menjave pa je odvisna tudi veščine tako kurjača kot šoferja. :lol:
Govorim iz lastnih izkušenj tako, da mi tisto enourno čiščenje gorilca in peči na izpraznjen zalogovnik (7-14dni)z nalaganjem zalogovnika, ni kaj dosti prikrajšalo na komoditeti.
In če, da firma, kaj na dobro ime mora tak potrošni material kot je šalčka dostavit,
v 24 urah saj vendar živimo v Indiji koromandiji. :wink:
1 2
Iskanje po temi