PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Sonnenkraft - zavrnitev servisiranja (urejeno)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tu se razglablja o "groznih" serviserjih, pa nihče ne ve, kakšna napaka je sploh za odpraviti, kakšen sistem je vgrajen in če ga je v prvi fazi sploh vgradil nekdo, ki je, ali pa je bil pooblaščen od principala.
Mogoče dotični serviser, ki naj bi zavrnil obisk ne pozna tega starejšega sistema, ali pa ve, da je bilo kaj že v štartu zašuštrano.
Sicer pa "bonbon", glede na to da si iz Šk.Loke, zakaj iščeš le serviserja iz Gorenjske? Ljubljana je ravno toliko daleč kot Kranj in Goriče. Od tistih par km več potnih stroškov pa tudi ne boš bankrotiral. Če nekdo (iz nekega razloga) pač noče priti, naj pride drugi.
Zanimivo je tudi, da na spletni strani piše "instalaterji" in ne serviserji - morda ni vsak instalater tudi serviser.
Hočem reči le, da je res, da vsi pooblaščeni mojstri niso vedno zlati, res je pa tudi, da se tukaj sliši le ena plat (nepopolne) zgodbe. Zatorej pljuvati po znamki, zastopniku in/ali serviserju ni na mestu.
še enkrat: pred 8 leti kupil komplet Sonennkraft sistem.Montiral ga je njihov serviser.Dela brez problemov do včeraj ko sem opazil da v sistemu ni pritiska in je na kolektorjih 125 stopinj v zalogovniku pa hladna voda.Serviser ki mi je stvar montiral je bil nedosegljiv (sobota) in sem pogledal kdo od POOBLAŠČENIH serviserjev je najbližji in bi mi lahko pomagal.Po prvem klicu in odgovoru kakršen je bil sem bil preveč šokiran da bi klical še koga iz njihovega seznama.Nauk zgodbe zame je: če nisi kupil pri meni, ME NE KLIČI. Zdaj to vem ampak v redu pa to sigurno ni.
S tem končujem to zgodbo, problem je rešen telefonsko. Javila se je oseba, me vprašala za težavo, mi dala navodilo kaj naj naredim in sistem deluje, v naslednjem tednu pa pride serviser ki mi je montiral.
Poanta cele zgodbe je: potreboval sem pomoč, obrnil sem se na pooblaščeno osebo, ki zastopa to znamko in je najbližje.Gladko me je "odpikal".V bodoče bo potrebno ljudi vprašati do kdaj bodo delali, ker če bodo šli v penzion ali prekinili z dejavnostjo, tvegaš moj primer.Res pa je da sem klical človeka s seznama ne pa lokalca.Znamko sem kupil ker sem bil prepričan v dobro podporo pri eventuelnih težavah.Pri Sonennkraftu Slovenija to očitno ne drži toliko časa, dokler bodo posamezniki z njihovega seznama ravnali kot so v tem primeru.NIKOLI pa nisem rekel da je ta znamka slaba.

Lp
Pejt spat!
Zemlja se začuda ne vrti okrog tebe. Kdo bi si mislil.

Na podlagi enega ubogega klica (verjetno v soboto popoldan), sodiš vse privatnike in proizvajalce!?
Blagor ubogim v duhu, kajti njih...
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Fery brez panike, ampak en klic ti pokvari dan, kje si pa zasledil napad na vse privatnike pa veš ti

Lp
Napisal si, da vseh ostalih niti klical ne boš, ker ...
Torej si posplošil zadevo na vse.
Ker naj bi bili vsi, ki prodajajo in montirajo Sonnekraft, katastrofa.

Že iz naslova lahko preberemo tako.
Ne monter ta in ta, ampak Sonnenkraft.
Kot da ima ta firma kaj opraviti z Janezom is Spodnjega Dupleka, ki se je odločil postaviti par kolektorjev nekomu na streho.
Sprejemam kritiko in se opravičujem vsem ostalim ki bi ravnali drugače.

Lp
Ok ok. Važno da si uštimal.
Povsod in vedno se dobijo tudi ljudje s takim odnosom. Sonnenkraft sicer s tem nima nič, ker jih večino ne pozna dovolj. Sicer je pa v Sloveniji njihov zaposleni za taka vprašanja, ki pa naj ne bi tako reagiral. Bomo pa tudi to zadevo ustrezno rešili. Bombon ne se sekirat preveč, ker ne boš ostal brez podpore. Jutri bo vse rešeno.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Hanzi Napisal:Telmos tudi "zastopa" po mojih info sonnenkraft.
Mogoce se bo na daljavo kaj rešilo?
Ah ja, pa sem ga spet namočil (telmosa da ne bo pomote). Vem da ti ni blizu, samo dela se kje dlje kot si ti in....

A sem imel prav? No oglasil se je, pa ocitno tudi nekaj ve, kar mi ne vemo!
Vem, da mu po tel. navodilih sistem že deluje, danes se bo pa postavilo zadevo v normalno stanje.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
justin Napisal:Pokliči Cevos d.o.o. iz Gorič. Nam so montirali toplotno + kolektorje in smo bili z njimi full zadovoljni

(sarkazem on)Ja ja, ta prave si pohvalil (sarkazem off)!
Ej, moram pa konec.
Zadnje čase so na forumu priporočila samo za odlična podjetja.

Priložene datoteke
.png   2016-06-14_7-11-36.png (Velikost: 104,17 KB / Prenosi: 1202)
Da se vam malo pridruzim ... glede na to da imam tudi sam podjetje in da v svoji 25 letni karieri delovanja tudi sam naletev na razlicne pozitivne in negativne dejavnike tako z različnimi osebami kot pa tudi finančno. lahko je 10 ljudi, ki te hvali a na koncu prevlada 1 graja! In glede tega sm se naučiv da vedno kar kopujem naredim osebni pristop ne samo pri enem izvajalcu pri večih in se sam prepričam kako firma deluje... kot smo ze pri omenjeni firmi lahko samo recem kapo dol (vse tako kot je bilo dogovorjeno)... pa da vam dodam se delcek kurilnice da boste lazje komentirali :lol:

#če bi se vsi z vsemi razumeli bi nas bilo dvakrat več#

Priložene datoteke
.jpg   slika_4_20151103_1050027380.jpg (Velikost: 167,87 KB / Prenosi: 1096)
.jpg   slika_1_20151103_1804628675.jpg (Velikost: 157,6 KB / Prenosi: 1095)
Fery Napisal:Ej, moram pa konec.
Zadnje čase so na forumu priporočila samo za odlična podjetja.
Res je! Sama odlična podjetja z največ znanja po forumih.
Ne sekiraj se za sliko, ki si jo objavil. Tisto je že zaprto, obratuje že druga, ampak je tudi "rdeče".
Jaz se sicer ne utikam kaj je v odzadju, je pa dejstvo da so taki in drugačni najbolj glasni in se oglašujejo na forumu na povno.
[url=httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/?2f/eV/dyrEs0Q/screen-shot-2016-06-15-aunichr("46")png][img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/t/2f/eV/dyrEs0Q/screen-shot-2016-06-15-aunichr("46")jpg[/img][/url]

[url=httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/?2Y/Cb/KtShWO1/screen-shot-2016-06-15-aunichr("46")png][img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/t/2Y/Cb/KtShWO1/screen-shot-2016-06-15-aunichr("46")jpg[/img][/url]
Da me ne bi kdo narobe razumel. Jih ne reklamiram!
1 2
Iskanje po temi