Objave: 265
Teme: 90
Ocena:
0
Torej kot že naslov pove, kje se jih da videt oz. kupit (npr. LJ) ... ali kje drugje?
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
Kot je že ataIBA enkrat napisal - popis, predračuni, pogajanja. Vedno ista zgodba. Jaz sem bil ahko kakšni prodajalki simpatičen, pa sem dobil 33% popusta, ti ji ne boš... ali obratno. Ni nekih pravil katere trgovine so najcenejše, samo katere so najdražje ;-)
Macrhiol, BL Watt, Watt elektro, Elektronabava...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 908
Teme: 47
Ocena:
1
Sama imam podobno težavo. Že lani sva v Merkurju kupila Gewisove doze. Merkur je obljubljal, da bo stikala dobil že decembra. No danes je skoraj julij, stikal še zmeraj nimajo. Hvala bogu se nama ne mudi še. Tako sem šla v elektronabavo in še nekam, seveda stikal nima nihče na zalogi, mogoče imajo kak primerek belega stikala, to je vse. V elektronabavi so bila še najcenejša, fora je v tem, da si jih moreš zbrat iz kataloga in potem ti naročijo materjal. vsi vemo kako je z izbiranjem iz kataloga, slike ravno ne povedo vse, barve so včasih lahko drugačne. Ampak druga mi ne preostane. V tem času nimajo nikjer nič na zalogi razen kak Tem Čatež in podobno. Včasih mi je skoraj malo žal da se nisem odločila drugače ampak doze so not in v mislih si predstavljam kako bo Gewiss lepo zgledal, enkrat ko bo.... :roll:
Objave: 109
Teme: 14
Ocena:
0
Kakšen pa je dobavni rok, ko imaš enkrat izbrane in naročene kose (stikala vtičnice)?
Objave: 45
Teme: 16
Ocena:
0
Poizdravljeni!
Vsi ki kupujete stikala oziroma vtičnice in druge elemente, morate najprej vedeti kake doze imate vgrajene oziroma vzidane. V primeru ko so vzidane Gevisove doze (rdeče-oranžne barve), dimenzij 6 modulov, dvojna- 8 modulov morate kupiti tudi stikala od istega proivajalva kot so vzidane doze. Enako velja za Vimar (doze modre barve). V primeru, če so po stanovanju vgrajene samo 3 oziroma 4 modulne doze, pa stvar nima veze, ker se nosilci poklapajo od obeh proizvajalcev.
Samo toliko da omenim, ker veliko ljudi ne pozna, da priaja tukaj razllik med proizvajalci.
Objave: 22
Teme: 13
Ocena:
0
Mi imamo vgrajene od TEM Čatež, tiste rumene, ampak pravokotne, ne za "navadna" stikala. Naš električar ni nič omenil,da kaj ne bi pasal. Upam :oops:
Tudi stikala od TEM-a (se mi zdi, da Soft line), ki naj bi šla sem noter so po dimenziji enaka kot Vimarjeva.
Ocena:
0
Kje se da dobiti kakšen katalog od Gewissa za stikala in vtičnice, da ne gledam kataloga na računalniku?
Objave: 265
Teme: 90
Ocena:
0
Jaz sem ga dobila v LJ BL Watt ali Watt Elektro ( se ne spomnim točno katera od teh dveh) je pa trgovina na Kajuhovi ulici v Ljubljani.
Ocena:
0
Ker ne poznam kaj gre skupaj in kaj ne me zanima ali se da Gewissova stikala in vtičnice vgraditi v stare okrogle že vzidane doze? Ne bi rad razkopaval, če se da porabiti že te obstoječe doze.
Vgradil pa bi zatemnilnik 2x z možnostjo daljinskega upravljanja. Kam se vgradi sprejemnik - v okroglo dozo, ki je samo za sprejemnik ali ima vsaka luč svoj sprejemnik? Daljinsko bi namreč rad upravljal tudi ostale luči v sobi.
Objave: 332
Teme: 0
Ocena:
0
Gewissov program Chorus ima nosilce in okvirje za okrogle doze. V eno dozo pač gre največ ena vtičnica šuko ali dve enomodulni stikali.
Ocena:
0
Se pravi se da v eno dozo lahko tudi zatemnilnik? Eden ali dva?
Kako pa je z daljinskim upravljanjem takega zatemnilnika?
Ali se lahko veže zatemnilnik (ročno in daljinsko upravljanje) na eni strani sobe in na drugi navadno stikalo za isto luč?