PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Medvode - Svetje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na v naslovu omenjeni lokaciji sem zaregistrirala potencialno ušečno bajto, ampak pojma nimam kaj si mislit o tem okolju. Medvode namreč dost slabo poznam, vem samo da je tam dost industrije (iz bajte se v daljavi vidi tudi eno ogromno farbrko z ogromnim dimnikom... mogoče Color??), koliko tega pride pa do Svetij se mi pa sanja ne. Skratka če kdo tam živi ali je živel in bi lahko povedal kaj upobnega se lepo priporočam.
Moja sestra se je lani preselila v Spodnjo Senico. Ena vas naprej, se mi zdi. Je zadovoljna. Edino promet je problem, daleč do postaje, z avtom ob konicah pa bolj muka kot ne.
zelenec Napisal:Edino promet je problem, daleč do postaje, z avtom ob konicah pa bolj muka kot ne.

Sprejet je bil (upam, da bom prav navedel dokument): Državni Lokacijski Načrt, ki je v prostor umestil hitro, štiripasovno povezavo od Jeprce, preko Medvod, Mednega, Stanežič, do Ljubljane (Celovška cesta). Narejen bo tudi odcep na Obvozno (Nemško) cesto, tako da bo povezava z mestom bistveno hitrejša, takoča in enostavna.

Tudi Pirniče in Vikrče bodo preko mostu pri Mednem gravitirale na to cesto.

Posledično bodo nepremičnine (ponovno) pridobile na vrednosti.

Edini problem je rok izvedbe. Ceste pred l. 2016 verjetno ne bo :mrgreen:

Lokacija (Svetje) je pa čisto OK. Težke industrije v Medvodah skorajda ni več. Bodo pa novi "šoping" center zgradili :twisted:

LP, Ivo
Živel 4 leta v Sp.Senici in je bilo ok, le malce odročno za družine z najstniki-Bus. Okolica Svetje,Goričane, Medvode okoli PTT, tam pa večkrat se lahko voha Color Medvode-jedek vonj.

Verje, Sp.Pirniče, kjer zdaj živim pa je OK.

Tiste hiše s pogledom na dimnik od papirnice v Goričanah, pa so instant gradnja-samo toliko. Spremljal od začetka do konca.

Za več info pa na ZS.

Lp.
Iskanje po temi