Objave: 113
Teme: 29
Ocena:
0
xavi, kaj si mislil s tem prek teče? da bo 6kw preveč?
Objave: 2146
Teme: 17
Ocena:
0
Si izračunal koliko potrebuješ. Poleg izgub skozi ovoj bi moral po pravilih upoštevat še izgube zaradi prezračevanja in notranje dobitke. Za izračun čez palec lahko predpostaviš, da se prezračevalne izgube pokrijejo z dobitki. Imaš pa tudi še pri 6-tki rezervo za sanitarno vodo ter elektro grelec, če boš res pozabil zapret okna. Jaz tudi mislim, da bo dovolj. Po specifikacijah 6-ka proizvede pri A-7/W35 4.6kW moči.
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Se mi zdi ali se je pobrisalo kar nekaj postov iz te teme?? Pa niti OT niso bili.
Objave: 1675
Teme: 1
Ocena:
-2
Jabk,
Čestitam ti za povečanje družine!
Objave: 113
Teme: 29
Ocena:
0
Jabk, super, hvala za info :-)
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Ne pozabiti, da je to, kar ima JaBK po vseh pravilih NEH in je temu primerno potreba po ogrevanju majhna.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Ravno to, kar je Homer povedal med vrsticami, je bistvo. Ali se bo bodoči lastnik - graditelj v piko držal vseh predpisov za maloenergijsko hišo? Po dobri slovenski navadi verjetno ne. Moja navedba moči bo kar taprava.
Ni vsakdo JaBk (vsej družini želim obilo zdravja in....!)
Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
No ja tista 7,5 od Mitsubishija bi morala zadostovati, če je v navezi z originalno notranjo napravo z vsem kar spada zraven. Če pa je to tista opevana kao Slovenska kombinacija brez elektrogralnikov, jo pa jaz ne bi svetoval. Obstajajo pa tudi druge.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!