PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Izvajalec del povzročil škodo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odstranjeno na željo uporabnika
Ženska zraven tega modela je FANI ERŠTE.Ljubljanska brezdomka, umrla je pred nekaj leti. Legendarna je postala na Rock otočcu, kjer je bila redna obiskovalka. Je pa veliko štopala v okolici Ljubljane. Aja pa kandidirala je za predsednico Slovenije Smile
Administratorje oz. pristojne naprošam za izbris mojih objav v tej temi. Hvala.
A je to to, kar sem napisal?
Ne, ni to. Sem Dejanu Virantu jebal vse po spisku na MON forumu spomladi 2018, pa se ni nič zgodilo.
Dejan Virant, rojen 1986
Pod bosansko streho

Priložene datoteke
.bmp   virant.bmp (Velikost: 621,33 KB / Prenosi: 0)
Še Dejanova grožnja:

Ob smrti svoje stare mame sem doživel marsikaj, vendar to, čsar sem bil deležen s strani človeka, ki je dejansko uničil ( ta človek je moj sosed) zakon moje mame in mojega očeta, tega pa ne odobravam! Priznam prišel sem domov rahlo vinjen, ker sem nekako moral utopiti žalost ki je nastopila po smrti moje stare mame, s katero sva živela dobesedno celo življenje in mi je dejansko bila mati, oče me je zapustil, ko sem dopolnil 15 let, našel si je drugo ženo in živim s svojim denarjem. No, da zaključim ta sosed me je grdo napadel in me žalil ter grozil, seveda mu nisem ostal dolžan in sem mu povedal, da bom poklical policijo, oz. v najslabšem primeru bi uporabil orožje, ki ga legalno posedujem.... skratka bejžite od ljudi, ki so tskšni do vas, če pa se počutite ogrožene, pa brez slabe vesti uporabite orožje, če ga imate in rešite zadevo! Jaz ga nisem uporabil, vendar mi je po svoje žal, da ga nisem(orožje posedujem legalno), ker takšen človwk, ki je uničil zakon mojih staršev in to, kar je najbolj pomembno, me je žalil itd, si pomojem ne zasluži življenja!!
[*]sip investment offers rupee cost averaging benefits. Start small and watch your portfolio compound over time. Perfect for beginners seeking steady market exposure.
Dejan, kar se tiče Slavice iz Papažanov pri Laktaših, ona mi od samega začetka ni bila vizualno privlačna. Čista kopija očeta je, izgleda kot moški. Kar se je zgodilo v začetku leta 2015, je bila zavrnitev nje.
1 2 3 4 5
Iskanje po temi