PodSvojoStreho.net Nepremičnine Gradbena dokumentacija Postavitev nove montažne etaže

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni.
Zanima me, če lahko v enoetažno garažo-nezahteven objekt kvadrature do 50 m2 (dimenzije 5,4x9 x višina 4,5 m) postavim dodatno montažno jekleno etažo dimenzije 5x2 x višina 2.2 m). Bi rad bolje izkoristil prostor v objektu.

Hvala in lep pozdrav,
Bojan
Uradno ne.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Ne, streha je lahko izkljucno nepohodna ...

Ups, slabo bral ... Ti bi to noter postavil?

Ups, slabo bral ... Ti bi to noter postavil?
Streha je marsikje lahko pohodna. In celo kot terasa uporabna. Ampak ne 2 etazi...
Hvala za odgovore. Da ne bo pomote oziroma nesporazuma ... v mislih imam tako zadevo (bi služilo za dodatno shranjevanje ... spodaj avto, na vrhu ostala šara)  

[Slika: Denver-Garage-Storage-Loft.jpg]

Lp,
Bojan
Ja, uradno ne. Ampak... zakaj bi zelel uradno?
Koga pa briga kako boš imel notranjost garaže urejeno.

Ti samo naredil, boš prihranil ogromno živcev in nekaj denarja napram uradni poti Big Grin
Aha .. najlepša hvala za odgovore. Me je samo informativno zanimalo. Sem mislil da so take stvari dovoljene (da se jih smatra kot nekakšne regale, police za shranjevanje ...) Smile

Bodite fajn pa pridno ustvarjajte še naprej ;Wink

Lp,
Bojan
Ja, če so to kot nekakšne police, potem se ne šteje kot etaža. Če pa je tako kot na sliki, s stopnicami, ograjo, stojne višine itd, pa bi rekel da to je etaža. Ampak kdo bo to preverjal?
Iskanje po temi