19.8.2019 ob 13:22
Ena lega na strehi je bila že pred leti načeta. Ko sem 2010 delal obnovo podstrešja (izolacijo, knauf,..) v bivalen prostor, sem krovca vprašal, če bi bilo potrebno lego zamenjati, pa je rekel da ne. Že takrat je bila podprta z vsake strani z dvema lajštama in je rekel da on tega ne bi nič menjal. Ne vem a se me je hotel samo na hitro znebit, ali je resno mislil.
Pred leti so se v luknji naselili še vrabci.
Ker ne vem v kakšnem stanju je les in ker bi se rad znebil ptičev, bi vse skupaj saniral, če se da samo iz zunanje strani. Da se nekako zapre, da se ne vrnejo kakšni ptiči in malo bolj konkretno podpre, če je les okoli tega še dovolj zdrav.
Par krovcem sem poslal mail pa se noben ni odzval, predvidevam da se jim s takimi malenkostmi nimajo časa ukvarjat. Zna kdo priporočit kakšnega manjšega krovca, ki bi prišel tole pogledat in potem enkrat še popravit. Ne iščem nekoga poceni in hitro, se ne mudi. Želim pa de je delo na koncu v redu opravljeno in pošteno plačano.
Je kdo že kaj takega kdaj saniral? Kako bi bilo najbolje zapreti votel del v lesu?
Pripenjam slike trenutnega stanja.
Pred leti so se v luknji naselili še vrabci.
Ker ne vem v kakšnem stanju je les in ker bi se rad znebil ptičev, bi vse skupaj saniral, če se da samo iz zunanje strani. Da se nekako zapre, da se ne vrnejo kakšni ptiči in malo bolj konkretno podpre, če je les okoli tega še dovolj zdrav.
Par krovcem sem poslal mail pa se noben ni odzval, predvidevam da se jim s takimi malenkostmi nimajo časa ukvarjat. Zna kdo priporočit kakšnega manjšega krovca, ki bi prišel tole pogledat in potem enkrat še popravit. Ne iščem nekoga poceni in hitro, se ne mudi. Želim pa de je delo na koncu v redu opravljeno in pošteno plačano.
Je kdo že kaj takega kdaj saniral? Kako bi bilo najbolje zapreti votel del v lesu?
Pripenjam slike trenutnega stanja.

Na tej strani lahko najdeš lokalne krovce, jih je tudi kar precej, odvisno od kod si... so tudi taki manjši med njimi. Pa veliko sreče