Aha. Sicer se jaz s tem ne obremenjujem. Sprašujem kar tako, za take, ki so kupili TČ in potem tukaj mesece modrujejo in šinfajo monterje.
Seveda dosežejo en velik nič, ampak kaj naj pa delajo, kot da si zakomplicirajo življenje? Na koncu so, kot ti praviš, zadovoljni.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!?? Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Tako je, nihce ni izvzet. Zato pa sprasujem kar sprasujem. In ce gledam iz sebe tudi ne razumem zakaj bi nekdo sinfal kar tako. Vecinoma je nek razlog zadaj. Ali kdo misli, da so monterji nezmotljivi? Ponavadi so polni sami sebe, ces jaz ze vem, ti bodi pa tiho in placaj. Seveda so tudi izjeme ampak samo tu sem nasel kar nekaj primerov, ko je monter enostavno zasustral zadevo. Seveda pa nikogar ne obtozujem ali podobno, samo sumiram stanje, ki sem si ga nabral beroc forum.
Fery Napisal:Pa saj to me zanima. Kako neuki loči?
Cena, firma, ...?
Kar sem prebral teh neskončnih debat o pravih in nepravih, bi rekel, da neuki loči "pravo" od "neprav" po velikosti gabaritov. Malo bolj uki pa še po kvaliteti uporabljenih materialov in naprednosti krmilja.
Enako bi lahko rekel za avto! Veš koliko si jih lahko kupim za enega tvojega...
Pomembnost neživljenskih investicij je zelo, zelo relativna. Če je tako prav ali ne, je težko sodit. No, ni pa dolgčas :wink:
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->
Znanec vodovodar je imel doma tudi salon kopalnic, pa mu je iteljanski dobavitelj dobesedno vsilil neko straniščno školjko, za noro veliko denarja. Pravil je (v družbi), da kupcu en mesec zjutraj pride zastonj zjutraj brisat rit. No v enem mesecu jih je prodal 5. Tako, da ni nikoli predrago in nemogoče.
Slike bom priložil,glede cene pa so lahko tudi tiste malo dražje.Lokacija hiše je Zg.Polskava tako da če ima kateri voljo napravit ogled in sestavit ponudbo je dobrodošel.Aja radijatorji bi naj bili purmo al nekak tak.
@mobipoint, da mojih nasvetov "ne jebejo 5%", sem navajen! 8) Pa zakaj hudiča se ti tako mudi? Bi rad "prišparal" že letos? Potem si nekaj mesecev prepozen!
Preveri pri sebi v praksi! To je vse kar potrebuješ in glede na to, da praviš, da je TČ lahko tudi nekoliko dražja, ne bi smel biti problem v nekajmesečnem "podaljšanju" ogrevanja s KO!
[attachment=o28385]se mi ne mudi tako hitro,lahko sem na ko.Zanimam se ker imam namen posodobit kurilnico in glede komot je tč.iscem in berem ze kr nekaj casa ampak pametnih odgovorov ni.vsak svojo hvali v oblake,lahko je res lahko pa si noce priznati napake.Tukaj sprasujem vas monterje ki ste zmontirali ze kr nekaj tč in lahko svetujete katere ste najvec krat popravljali,pri katerih je cop dejanski kot na papirjih in ne pri 20 stopinjah,katere so glasne...Oddal sem ponudbo za buderus,bosch,viesman pa nisem dobil odgovora tako da nevem al jim je net crknil al pa jim je vseeno.Samo to bi rad.Ko sem imel trgovino z mobiji sem tudi svetoval kako in kaj saj zato sem bil tam.se slika kuhne in sobe z radijatorji.
Kot so že napisali ... brez tega testa in/ali ogleda objekta z anamnezo uporabnika, ti ne more nihče pravilno odgovoriti. Ker pravilnega idgovira ni. Obstaja samo šopek storin dobrih odgovorov.
Pa še s tem, ti bo vsak monter ponudil drugačno. Če res ne bo monter totalno mimo brcnil, te bo vsaka od ponujenih grela.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.