Okay, potem še nekaj ker dobivam čudne cifre, me zanima ali je potrebno število pulzov v samem sketch-u oz kodi spremenit samo spodaj pulsesperkwh ali je potrebno še kje...namreč po števcu sodeč imam 10 pulzov na kwh in seveda tri fazni števec....
// SETTINGS PART
unsigned int PulsesPerKwh = 10;
unsigned int InputPin = 3;
unsigned int Interval = 60;
to pa ne vem. poglej spodaj če je kje kaka formula, ki ima številko 1000 napisano namesto da bi priklicala vrednost neznanke (ki lahko ni 1000). Se lažje če ti na števcu spremeniš, če gre, na 1000.
@vuego
jaz sem pa tudi našla, kje šteje za vsak mesec posebej...
nisem sicer naredila novega feeda, vendar osnovni app "my electric" šteje za vsak mesec posebej. mesec torej upošteva koledarski in ne zadnjih 30 dni.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.