PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Cena števca in montaža, ve kdo?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanima me, kdo mi lahko pove ceno npr enofaznega števca ter posebej montažo oz ceno trofaznega in posebej montažo.

Na Elektro nočejo narediti specifikacije, češ da je to poslovna skrivnost?

Menda je cena enofaznega ca 68 EUR. Delo traja ca dve uri? Koliko ste plačali?

LP
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")elektro-primorskaunichr("46")si/sites/wwwunichr("46")elektro-primorskaunichr("46")si/files/upload/files/cenik_stevcev_za_merjenje_porabe_elektricne_energijeunichr("46")pdf[/url]
Montaža cca 50€ odvisno iz kje si, če bi moral priti na primorsko pa še več + plombiranje števca cca 60€.
Moraš pa vedeti da ti rajon določi kateri števec moraš kupiti in ni nujno da zgornji ustreza itd, pojdi na elektro in ti bodo vse povedali kaj in kako.
Ali pa najemi električarja in ti bo on vse uredil ti samo podpišeš in plačaš.
Kaj zajema montaža števca? Običajno je zraven še montaža varovalčnega ločilnika, ničelne zbiralke, kakih prenapetostnih odvodnikov, potem cena montaže nikakor ne mor biti 50€. Če gre zgolj za zamenjavo števca oziroma za priklop novega na kakšno staro merilno že izdelano merilno mesto potem morda. V drugih pogojih pa nikakor.

Sveže cene, so še brez ddv:

Priložene datoteke
.jpg   Ceni števcev.jpg (Velikost: 65,48 KB / Prenosi: 848)
Fino da si dal aktualni cenik, iz linka je res zastarel. Njemu je verjetno poteklo 3 letno obdobje od odklopa ... ni jasno točno zakaj se gre in sem tudi jaz po liniji najmanjšega odpora?
Najceneje je bilo od elektra in nobenega kompliciranja.

lp
Iskanje po temi