PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Daikin ht80 16kw ali ctc Ecoair 415

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zdravapamet Napisal: Ko več ni bilo znanja si enostavno montiral bojler brez varnostnega ventila. Tvoja inštalacija tople sanitarne vode pa je prepuščena na nemilost najšibkejšega člena v tem sistemu. Če bo to pipa (garancija 3 BAR) bo kar velika poplava. In to v stanovanju.

Tokrat si se sam ujel v svojo mrežo jaz samo citiram kar si napisal. Če ne verjameš meni vprašaj Telmosa koliko bojlerjev je zmontiral brez varnostnega ventila. Njemu verjameš vse.
kakšno znanje oz. po tvoje znanstvena fantasitka? 1993 je zadeva montirana...
Pipe so Armal....nekatere še tiste prve(najboljše) s črnim pokrovčkom na vrhu...
In reducirni ventil je v jašku_tretjič ponavljam.....

In še sem (smo) živi, čeprav ni varnostnega ventila :lol: Rabim pa resno nov bojler_napiši mi ponudbo (300 lit.) pa prideš eno dopoldne "skupi vržt" pa prinesi NAJBOLJŠI varnostni ventil, ga boš "ainpasal" v sisitem.....takoj ti omenim, da mam "jurčka" prištimanega za to, bo zadostovalo?
zdravapamet Napisal:Tokrat si se sam ujel v svojo mrežo jaz samo citiram kar si napisal. Če ne verjameš meni vprašaj Telmosa koliko bojlerjev je zmontiral brez varnostnega ventila. Njemu verjameš vse.
Če morem pomagam drugače sem raje tiho.

Še sem ŽIV.
Da se ne bi pretegnil od svojih neumnih in neosnovanih zapisov.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
1 2 3 4 5 6
Iskanje po temi