PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Električna razvodna omarica - TEM ali Hager

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beri Napisal:
Fery Napisal:Naštel si prednosti za štromarja, da bo porabil manj časa in več zaslužil pri stranki.
A je tudi za stranko kakšna prednost?
Prednost stranke je v vizuelni lepoti,še posebej ko jo odpreš Wink
[url=httpunichr("58")//shraniunichr("46")najdiunichr("46")si/?1R/YP/22NzvRWV/fotografija0207unichr("46")jpg]KLIK[/url]
Pravzaprav je grda, če smo pošteni.
Limat estetiko kablov, ki so aktualni točno enkrat v življenju, pa tudi ni ne vem kakšna prednost.

Še enkrat, tukaj sprašuje stranka, ne štromar.
Če štromar rabi dobro omarico, da naredi lep izdelek, bi mogoče moral razmišljati o drugem poklicu. Trenutno se iščejo ravnalci banan. Ali kaj podobnega.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
V živo je lepša Wink

PS stvar posameznika
Fery, saj stranka piše, kot da bo stranka sama kupila omarico, morda bo ta stranka naredila predpripravo, da bo imel štromar manj dela, morda bo celo, čeprav za nekatere štromarje bogokletno, stranka tudi kablovje napeljala in povezala.
Tako da dam arbajterju plus za opis prednosti.
Ja, stranka bo poštemala za omarico, jo vgradila, notri pripeljala kable. Ostalo bo naredil štromar. Tako da, informacije arbajterja so zelo koristne. Pa tudi če bi vse naredil štromar, bi verjetno več zaračunal za delo z omarico, ki je bolj zoprna, ali pa bi naredil slabše.
OK, pa že.

Zdaj tuhtam, vse to, kar opisuje arbajter, jaz imam.
Pa nimam ne ene, ne druge firme.
Eno tretjo, kdo bi vedel katero. Bi moral prebrati.
Kar zate pomeni dobro vgrajeno okno, ne nasrano od purpena ali vgrajeno z špranjami, to pomeni zame zvezati omarico kot je na sliki. Pri tebi bi jo naredil malce grše, kot sračje gnezdo, ker ti je estetika bolj tuj pojem. Saj je grda, a ne. Brez veze, tako ali tako je potem pokrita z pokrovom in vrati. Napisal sem le mnenje o omarici, ki jo je avtor prispevka omenil. Mnenje sem pa napisal na podlagi izkušenj. Kot ti oken sem tudi jaz nametal v bajte ogromno število razdelilnikov. Najraje Hager. Pa zaradi tega ne bom napisal, da so tvoja okna grda. Cerkničan, mej se, če bom kje blizu, boš dal za pivo.
Ej, pa če je res. Grda.
Bom počil gor eno sliko kasneje, če bom ob cajtu doma.
Grda ali ne, meni osebno daleč najboljše Hager omarice.
Če jih ne bi bilo, bi jih morali izmisliti Smile
Res so izpopoljnjene, na vseh frontah.
Poleg vseh dobrih lastnosti imajo omarice Hager eno slabo in to je samo 12 mest v dolžino.
Pri štirimestni omarici se nabere veliko cevi, ki jih je zelo težko stlačiti samo zgoraj ali samo spodaj. Nekoliko lažje je, ko so dovodi razporejeni tako, da jih polovice pride spodaj, polovica pa zgoraj, ko pa so cevi v omarico pripeljane samo z ene strani pa je obup. Zanimivo je, da te stvari ne motijo nobenega navdušenca Hagerjevih omaric.
Govorim o podometnih (VU**AT) in o omaricah za montažne stene (VH**AT).
Potem pa prosim napiši, katera 12 ali 24 ali 36 mestna omarica ima več kot 12 mest v "dolžino" . Ne vem, ampak vsako, ki sem jo do sedaj videl vgrajeno pokončno je imela "širino" (ne dolžino) 12 mest + kar je ob robu dodatnega prostora. Mislim sicer da vem kaj si želel povedat, ampak vseeno pa popolnoma jasno ni, tako da - slika boljše je dobrodošla.
LP,
Samojed
Drago, če je že sila tistih nekaj cevi spraviš vanjo tudi ob straneh, je ob vseh vgrajenih varovalkah več kot dovolj prostora za take izven standardne rešitve. Pri ostalih omaricah pa je s tem prostorom bolj na tesno. Omarica, katero sem obesil gor je kot lahko vidiš zasedena z varovalkami v celoti, pa so vse cevi pripeljane izključno od zgoraj, tudi ene ni spodaj. Pa je šlo brez problemov. Mislim da je bilo okrog trideset cevi.
1 2
Iskanje po temi