PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Priklop na elektriko, vodo in mestni plin v stanovanju

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

ogledujem si stanovanje, ki je slabše ohranjeno in razmišljam o nakupu ter prenovi. Ker je bilo stanovanje več let prazno so odklopili elektriko ter vodo. Zanima me kako je glede priklopa nazaj na elektriko in vodo. Kakšne stroške ponavadi predstavljajo takšni priklopi?

Do stanovanja je napeljan tudi mestni plin. Predvidevam, da bi se nanj lahko priklopil za ogrevanje vode in prostorov. Kako je s tem priklopom in če kdo ve koliko ponavadi zaračunajo?
Kolega na vsa vprašanja ti bodo odgovorili iz prve roke na mestni komunali in dobavitelji energentov tega objekta. Pojma nimam zakaj take eksplicitne stvari nekateri sprašujete tuki.
Ker sem glede na status prvošolček (amater) in sem upal, da je nekdo že imel podobno zgodbo, ki jo je bil pripravljen deliti (verjetno je to namen spletnih forumov). Namreč razmišljam o nakupu stanovanja in delam okvirni plan stroškov, saj še nisem odločen ali kupiti stanovanje, ki se ga renovira ali stanovanje v katerega se samo vseli. Drugače pa hvala za odgovor, bom povprašal na pristojnih službah/dobaviteljih.
Iskanje po temi