Objave: 4
Teme: 2
Ocena:
0
Imam kotel na drva in zraven vezan kombiniran boljer. Zgleda da je na bojlerju crknil grelnik ker na elektriko ne deluje več sem probal preko kotla. Odprl sem vse ventile in zagnal črpalko. problem je da voda sploh ne kroži skozi bojler. Zgornja cev ki gre v bojler na kateri je tudi črpalka ostane hladna(črpalka je lih malo topla) spodnja cev ki gre v bojler pa se ogreje, ampak na otip ne tako kot ostali sistem. Odzračil sem tudi že vse in ne razumem zakaj noče voda krožit skozi bojler. Upam da pozna kdo rešitev
Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
siguren, da črpalka dela? Najbolj banalna zadeva je lahko, da OČ "zapika!" ....odviješ tisti srednji vijak in pod njim je še en t.i vijak ki ga s šraufcigrom v smeri urinega kazalca obrneš, seveda če predhorno opaziš, da se ne vrti....
Ocena:
0
Aha a lahko odvijem tisti srednji vijak tudi medtem ko črpalka deluje da vidim če se vrti??? V smeri urinega kazalca ker na črpalki kaže smer kontra urinem???
Objave: 928
Teme: 24
Ocena:
0
Prisloni izvijač na črpalko, potem pa uho... boš slišal, če odvijaš vijak ti priteče ven...
Ocena:
0
Ok ugotovil sem da se pumpa ne vrti. Če jo z šraufncigrom se lepo vrti ko pa jo zaženem se ne zgodi nič. mogoče jo je skurlo... Mogoče kakšna ideja kaj lahko še naredim ali je pumpa za v smeti???
Objave: 437
Teme: 0
Ocena:
1
Pomeri črpalko z instrumentom, ali pa jo priklopi direkt na 230V.