PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Vrt in okolica kosilnica

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Včeraj sem prejel kosilnico oz nahrbtno koso Ramda BG-630. Zadeva ne vžge. Vse sem poskusil, še svečko sem zamenjal, mešanica je po navodilih 2,5%, olje husqvarna LS, benzin frišen. Je pa zanimivo, da je vžgala, ko sem odvijačil svečko pa kapnil par kapljic mešanice noter. Delala je dokler je nisem ugasnil... 10 minut recimo, cel dan sem se z njo zajebaval in na koncu vžge 10 minut pred dežjem majku ji j... Naslednji vžig je bil spet neuspešen, spet ne dela. Kaj lahko še poskusim predno jo pošljem nazaj?
Primer pumpca je?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Prva zadeva: Husqvarna LS+ je za motorje do 55cm3....pa z njim motorne žage husqvarnine od 60cm3 zaribajo da je veselje.....samo v opozorilo.

Glede vziganja pa: z vgrajeno pumpico napumpaj bencin (pusti ti te neumnosti o MAX 3 pritiskih) sistem oz vse cevke so prazne...po vsej verjetnosti pa imas na dovodu vgrajen tudi filter goriva, ki je suh in noče gorivo skoz njega...malo igrackanja bo resilo to zadevo in potem ti bo delala naprej brez tezav.
Verjetno je vgrajena pumpica, pritiskaj tako dolgo, da slišiš pretok bencina ali da vidiš, da pumpica potisne bencin, potem še 3x.
(17.5.2025 ob 19:58)matjaz89 Napisal: Prva zadeva: Husqvarna LS+ je za motorje do 55cm3....pa z njim motorne žage husqvarnine od 60cm3 zaribajo da je veselje.....samo v opozorilo.

Glede vziganja pa: z vgrajeno pumpico napumpaj bencin (pusti ti te neumnosti o MAX 3 pritiskih) sistem oz vse cevke so prazne...po vsej verjetnosti pa imas na dovodu vgrajen tudi filter goriva, ki je suh in noče gorivo skoz njega...malo igrackanja bo resilo to zadevo in potem ti bo delala naprej brez tezav.
hmmm...me je trgovec skoraj prislili v nakup tega olja... je kao najboljše. Jaz pa mona hajd, naj bo  Undecided

je uspelo, zdaj dela. Si mi pa v podzavest vstavil nov problem s tem oljem  Big Grin
Zelo znana frustracija – nove naprave, ki ne delujejo takoj kot bi morale. Glede na tvoje opisano stanje s Ramda BG-630, pa tudi to, da si že sam naredil kar nekaj osnovnih korakov, je zelo verjetno, da gre za težavo s dotokom goriva ali uplinjačem.
word hurdle
(16.5.2025 ob 10:24)Kajtimar Napisal: Včeraj sem prejel kosilnico oz nahrbtno koso Ramda BG-630. Zadeva ne vžge. Vse sem poskusil, še svečko sem zamenjal, mešanica je po navodilih 2,5%, olje husqvarna LS, benzin frišen. Je pa zanimivo, da je vžgala, ko sem odvijačil svečko pa kapnil par kapljic mešanice noter. Delala je dokler je nisem ugasnil... 10 minut recimo, cel dan sem se z njo zajebaval in na koncu vžge 10 minut pred dežjem majku ji j... Naslednji vžig je bil spet neuspešen, spet ne dela. Kaj lahko še poskusim predno jo pošljem nazaj? build now gg

Če želite popolnoma izključiti ogljikove hidrate, poskusite razpršiti tekočino za zagon ali meglico goriva v dovod ogljikovih hidratov. Če se za kratek čas vžge, veste, da je težava v sistemu za dovod goriva.
Iskanje po temi