PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave stanovanje trese :)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni! Ne vem, kam drugam naj umestim tole temo... S fantom urejava stanovanje v zgornjem nadstropju, ki še vedno ni mansarda. Stene so zidane, na stropu je knauf, na tleh laminat. Dogaja se, da fanta vedno, ko prime železno ograjo ali kljuko od vrat (tudi balkonskih) strese oziroma preskoči statična elektrika. To ga zelo moti, pa ne veva, kaj se lahko naredi? Kakšna ideja? Hvala...
Tebe še ni streslo, ko si se približala fantu?
Mislim, da ne trese stanovanje, ampak fant. Kombinacija materjala talne obloge in njegove obutve kopiči v njem statično elektriko.
Nimam časa - sem v penziji!
Mene redko strese, me pa je zadnjič na kljuki balkonskih vrat... Pa tudi v sedanjem stanovanju nima teh težav, pa je isto laminat!
mene je včasih pogosto tresno ob dotiku kovinskih polic v trgovinah, pa tudi kakšna ograja bi se najdla, nekdanji avto me je včasih stresel... in sem enkrat v prašala mehanika, če je kaj narobe z avtom in me je vprašal, kaj nosim... Confusedhock: In je po hitri oceni ugotovil, da sintetiko. Smo ljudje ene mini elektrarne po svoje, samo, da ene včasih zruka, druge pa ne.
Mi smo imeli enako tezavo. Izkazalo se je, da je bil problematicen laminat.
Iskanje po temi