PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave vodni filter za celotno hišo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Migaj Napisal:Pa je 5mcr filter z aktivnim ogljem zadnji v kopletu filtrov TRIPLEX, ki odstranjuje klor primeren za montiranje pri hišnem priključku, če vode iz pipe pri nas itak ne pijemo (ker je pogojno užitna)?
A se ne bo sedaj po (starih pocinkanih) ceveh še bolj nabirala svinjarija in bo napeljava poslala gojišče bakterij, ker bo aktivno oglje znižalo vsebnost klora?

drugo je montiranje filtra z aktivnim ogljem tik pred baterijo iz katere točimo vodo za konzumacijo.
nihče noče odgovorit :oops:
atomant,

mene pa zanima, kaj cenovno predstavlja ta dodatni "filter" za razbijanje vodnega kamna oz mehčanje vode?

Hvala in LP
malo of kako ste resili z prostorom za filtre ? sem iskal pa ne najdem nič pametnega
se da dobit beli okvir z vrati ? ali pa kpl omarica globine cca 15cm pa da ne stane celo premoženje?
Mimogrede, za vodne filtre se vam splača malo pobrskat po ebay.de. Jaz sem jih ravno prejšnji teden naročil (proizvajalec Atlas) preko eBaya od prodajalca iz Slovaške. Cena je bila okoli 50% primerljivega kompleta pri nas.
urska86 Napisal:atomant,

mene pa zanima, kaj cenovno predstavlja ta dodatni "filter" za razbijanje vodnega kamna oz mehčanje vode?

Hvala in LP

Uf, komaj sedaj sem videl tvoje vprašanje. Glede cene je najbolje, da pokličeš prodajalca. Se res ne spomnim ampak mislim, da je znašalo okoli 100 €.
1 2
Iskanje po temi