PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave tuš kad iz ploščic, kakšen odtok potrebujem

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najugodnejša in funkcionalna rešitev: Rob narediš iz ene debeline ploščice, da voda ne izteka ven, sifon pa navadni talni z padci proti sifonu. Stvar se obnese že kako leto - funkcionira.

Lp Andrej
crtg Napisal:Koristno bi bilo poznati kaksnega, ki ima laserski razrez kovin in soliden CNC krivilnik. Malo se zatakne pri izdelavi okroglega inoks sifona. Problem je ta, da ne vem, ce bi se mi jo splacalo delat, saj potrebujem samo en kos.
Problem ni toliko v piganju pleha ampak v varjenju le tega tam kjer ga ni možno zapigati. Ker so ploskve precej majhne, se pri varjenju zadeva začne kriviti v vse možne smeri Sad

Sifon sem si jaz zamislil tako, da bi na spodnjo stran kanala pritrdil kar običajni plastični sifon za tuš kadi. Vse sem imel že zrisano in model iz kartona je tudi obetal, potem pa se je kot že rečeno zataknilo.
Ima mogoče kdo izkušnje s kanaletami TA-PLA? Proizvajalec zagotavlja vgradno višino 5cm skupaj s "sifonom". Cena je razmeroma visoka, zato me zanima, če ima kdo izkušnje s TA-PLA kanaletami?

Hvala in lp, Crt
Zanima me, kaj je narobe s klasičnim odtokom (brez te svinjsko drage kanalete). Je samo v obliki in lepoti ves čar?
curkl21 Napisal:Zanima me, kaj je narobe s klasičnim odtokom (brez te svinjsko drage kanalete).

Nič ni narobe.

curkl21 Napisal:Je samo v obliki in lepoti ves čar?

Da.
Še vedno mi ni jasno kako bi človek lahko spucal lase iz kanalete :? Je možno dat kakšno sitce noter ali čakaš kdaj poplavi kopalnico :lol: Sprašuje dolgolaska :wink:
Saj ima tudi kanaleta sifon(ček)
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Ki se ga enostavno iztakne iz kanalete ter opere pod mlačno vodo Smile
1 2
Iskanje po temi