PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Kopalniška oprema Rezervni del za okvir od ogledala

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlomil se mi je kotni vezni element na okvirju od ogledala, lahko si ga pogledate na fotografijah spodaj. Ali mogoče kdo ve, ali je to standarden kos opreme ali pa ga izdelujejo specifično za pohištvo od prav te firme, gre za Kolpasan. Če gre za standarden kos, kako se mu reče in kje se ga dobi? Ko sem poslal poizvedbo na firmo, so mi sicer hitro odgovorili, vendar so mi rekli, da lahko kupim samo celo ogledalo, tega koščka posebej pa ne.

Priložene datoteke
.jpg   P5310720.JPG (Velikost: 123,06 KB / Prenosi: 2727)
.jpg   P5310721.JPG (Velikost: 129,28 KB / Prenosi: 2727)
.jpg   P5310722.JPG (Velikost: 129,31 KB / Prenosi: 2727)
Sram jih bodi... krasna reklama. V normalni firmi bi tisti košček plastike zastonj poslali po pošti... Kaj pa je direktor rekel?
Ne vem, ker sem jih kontaktiral po emailu. Tudi meni se zdi malo zamalo, da bi sedaj celo ogledalo kupoval. Če ne bo drugače, bom na vogalu diagonalno zvrtal luknjo, dal čez vijak in ga pritrdil z matico na drugi strani.
Silikon in z duck tape/magajvr trak zalepi dokler se ne posuši silikon. Na kolpi se da to ziher dobit. Prosim na zs za ime izdelka, serisko ce lahko, pa bom sel vprasat. Sem le 1km stran od salona , pa jih bom vpr
Na žalost ne vem imena izdelka niti serijske številke, ker sem izgubil navodila, vem samo, da naj bi se ta kolekcija kopalniškega pohištva, katerega del je tudi ogledalo, imenovala Hana. To je vse, kar sem uspel izvedet od njih.
Najbolj bi bilo tiskati fotografije, z njimi bi se Jelenček oglasil v tovarni. Mislim, da je dovolj podatkov...če bo volja, bo problem zlahka rešen. Le še oddolžitev Jelenčku po pošti...se poštarji znajo paziti steklenih stvari...

Sicer pa vstavljeni kovinski kotnik, na obe strani nekaj purpena, stakniti skupaj, do strditve purpena zalepiti skupaj z lepilnim trakom. Bo držalo za večno...
Če slučajno koga zanima, kako sem rešil zadevo. Na notranjo stran sem dal kotnik in ga pritrdil z maticami in vijaki. Vijake sem vstavil skozi luknje, ki sem jih prej zvrtal v stranske letve.

Priložene datoteke
.jpg   P6230016.JPG (Velikost: 139,23 KB / Prenosi: 2260)
.jpg   P6230017.JPG (Velikost: 145,84 KB / Prenosi: 2260)
Iskanje po temi