PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Glavna elektronska plošča Valher DKP 25

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(1.12.2020 ob 08:48)ausersmart Napisal:
(30.11.2020 ob 21:23)Hanzi Napisal: Kaj ostala bo samo školjka peči, vse ostalo bo novo? Koliko pride nova peč?

6000 eu so dali za novo a jim je bila vrnjena naložba delno v obliki subvencije.

Sam bi tovrstne peči odsvetoval ker na prvem mestu hiše bi morala biti varnost oziroma preprečevanje nezakonitega ustopanja v prostore česar v tem primeru ni tako da je vse skupaj lahko le izjemno draga naložba v kraje in nagajanja. V sosednji garaži te hiše so bile meni zamenjane popolnoma nove gume z starimi uničenimi preperelimi gumami ker je sosed potreboval takrat denar in to za ceno življenja saj sem se z avtomobilom razbil.

Kakor sem omenil predhodno, to je politika katero si lahko privošči le malokateri zemljan kot svojo državno politiko pri njej pa ne gre samo za Kacine-Janše ampak prav tako Borute Pahorje kateri se skrivajo zadaj https://ausertimes.blogspot.com/2020/11/...-fast.html

Gospod Valher je bil leta 1996-1997 še nihče katerega je privlekel na dan Donald Trump s katerim sem bil primoran potovati - njegova Sevniška ženica je pač iste starosti kot sem sam pome pa so jo poslali v Miami iz rodne Slovenije že leta 1995. Pot nas je nanesla tudi na Štajersko od koder smo se vozili v Avstrijo učasih po zelo čudnih poteh - gospodu se je zahotelo Alpskih dogodivščin in Valherjevi ki živijo prav pri mejo so vse skupaj skoristili. Na prosjačenje pomoči, jim je slednje Trump vrgel listo dejavnosti katere bi lako opravljali neglede na oddaljenost Ljubljane in odločitev je padla na peči...kakšnih pet let pozneje se je za isto dejavnost odločil še njegov sosed...

To je scenarij za kaki film, al jaz česar ne razumem.
Nisi edini. Se mi rahlo zdi, da je tole pisal kak bot.
1 2
Iskanje po temi