PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Talno gretje v kopalnici

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Živjo,
prebrala sem veliko tem na temo talnega ogrevanja, se opravičujem če se tema ponavlja, ampak ker sem že malo "zmešana" od informacij bi rada nekaj razjasnila.
Kopalnico bomo adaptirali in bi radi vgradili talno gretje na elektriko. To mi je nekako jasno... kupijo se tiste preproge in zadeva je enostavna, gor se samo položijo ploščice.
Zdaj pa me samo zanima, ali je to edini možni način v takem primeru, ko se polaga na estrih? Ali je mogoče izvesti tudi iz radiatorja ali pa je potrebno za to razbijati estrih?
Ali se pri obnovah kopalnic estrih običajno daje na novo?
Upam da sem napisala jasno kaj me zanima :?

Hvala
Vse je odvisno od tega, kako 'globoko' boste adaptirali kopalnico; če boste odstranili samo ploščice in položili nove oz. če boste odstranili tudi obstoječi estrih ali ne .
'Vodno' talno gretje zahteva svojo vgradno višino in ta je ponavadi možna samo v okvirju estriha.
Drugače pa pač vgradite 'električno mrežo' pod ploščice.
Hvala za odgovor. Ravno to me je zanimalo. Estriha ne bomo odstranili, vsaj mislim da ne, tako da je varianta samo elektrika potem.
Seveda se lahko doda vodno talno ogrevanje brez,da se razbija estrih.Še ploščic vam ni treba odstranjevat.Če vas zanima,pišite na ZS.
Iskanje po temi