Objave: 88
Teme: 33
Ocena:
0
Ker čakam okna me zanima ali bi lahko monterji postavili konstrukcijo za strop v mansardi ki je na grobo ometana....se pravi pred finim ometom (mivka, apno,...)
Ali ima to smisel?
Ali bi vi naredili prej fini omet (razen okoli oken) ter pustili špalete okoli oken neobdelane in bi jih zapucali šele na koncu.
Hvala za pomoč.
Objave: 12046
Teme: 16
Ocena:
27
Ups

hehe, no, če želijo postavljati samo konstrukcijo pred finim ometom ni nič narobe. Problem je edino ker se konstrukcija precej umaže na robovih s tem, in bo delo da se bo potem folijo lepilo na čisto konstrukcijo...
Torej, lahko se dela prej, ampak bo več dela verjetno zato

Jst bi počakal na omete...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 946
Teme: 2
Ocena:
0
Tu pa bi jaz malo pristavil eno popravko in sicer ni pametno konstrukcije dajati prej omete. Zakaj? Zaradi zvočne izolacije. Če bo omet ''oblil'' konstrukcijo, bo to delovalo
kot mali telefonček ki smo ga delali v vrtcu z jogurtovimi kozarčki in vrvjo. Verjetno
nihče ne želi da se posteljne igrice predvajajo po hiši kaj ne :twisted: ?
Lep pozdrav,
Kroket
Objave: 16
Teme: 1
Ocena:
0
lol, hahahahahahaha, no comment. Jst bi pa najprej knauf naredu v celoti, tud špalete bi obdelou z knaufom, namest ometa bi pa vse prekitov tud stene z kemagletom, zbrusil, š z jubolinom čez pa pobelu. Tako bi blo povsod na stenah in knaufu isto gladko. Meni osebno dosti lepše
Objave: 946
Teme: 2
Ocena:
0
Sej če so strojni mavčni ometi, se lahko samo zbrusijo in pobelijo, pa je gladko ko suza.
Lep pozdrav,
Kroket