Objave: 488
Teme: 78
Ocena:
0
Ima kdo kakšno legendo, za prebrat te izračune ... sm mal gledu, pa nč ne razumem, ne armature ...
Edin marko betona (MB) znam razbrat ...
Na pomoč!
Objave: 7104
Teme: 41
Ocena:
34
pikec85,
nisi napisal kaj je potrebno prebrtat? Statični izračun ali armaturne načrte?
lep pozdrav
Lep pozdrav
Objave: 5448
Teme: 33
Ocena:
0
pikec, pa ti boš ratal arhitekt, statik, strojnik, urbanist pa ne vem kaj še vse po izdanem gd-ju. :lol:
Objave: 488
Teme: 78
Ocena:
0
Jst se opravičujem, vendar mi zmanjkuje časa ....
Tako da bom poskusil opisat kaj mi ni jasno, žal pa pri sebi nimam statike . Vprašanje pa sem podal v spodnji temi, ker mislim, da bolj paše tja ... Admin lahk zapre to temo!
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?f=4&t=18866&p=155870#p155870[/url]
@izotop: Ne vem al zgledam tako naiven, ali si me vsi samo privoščijo, ker sm mlad, pa neizkušen al kakorkoli. Prav zaradi tega sprašujem tle, ker se mi zdi, da najin projektant ne zna drugega kot nalagat in nič naredit, žal. Stroka pa taka!
Najprej se nama je zdel kul, ker je nekak od vsake stvari neki vedel (beri izgled, okna, kamin, ...). Potem pa se je začelo - PGD-ja ne podpišem brez statike, strojnih instalacij ne delam, PZI ni potreben za PGD in podobno.
Bentiš, a si moram sam brat zakone, al je njegova naloga ta, da ti jih fila enega po enem, zato, pa da ti stvar (po zakonu!!!!) zriše, pa je potrebno 10 nakazil - če se da vsako raje po 2000€!
Prow rdeč sm že v glavo!