PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Stavbno pohištvo Katera okna kupiti za novogradnjo (Material, proizvajalec..)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sem pred nakupom novih oken. Gre za novogradnjo - denarja ni ravno na pretek  Undecided

Dobil sem že nekaj ponudb in še nisem odločen glede materiala. Najraje bi imel ALU ali les+ALU ampak me je cena malo sezula. Predvsem za eno večje panoramsko okno z drsnim odpiranjem - tukaj so res visoke cene in velike razlike med materiali. Zaradi tega je tudi PVC vedno bolj v igri... Razmišljam tudi, da bi na bolj sončno stran objekta (dnevni prostor, kuhinja in spalnica) dal les+ALU (ali samo ALU ali kaj podobnega) ostalo pa PVC+ALU (ali pa samo PVC) ali kaj pdobnega...

Malo me zanima kaj ste vi vgradili? Ste zadovoljni?

Malo me tudi zanima okrog proizvajalcev. Zaenkrat so mi odpisali samo pri Cugelj in AJM. Baje dobim tudi od Nagode ponudbo v ponedeljek. Ostalim sem poslal opomnik in bomo videli... Zanimiv je predvsem MIK kjer so me klicali, izprašali, ponudbe pa še vedno ni (se vleče že vsaj 14dni)...Kakšne izkušnje z omenjenimi? Seveda bom tudi hvaležen za ostala priporočila... Vizualno so nama še najbolj všeč od AJM trenutno.
Les vs plastika je tam tam (razen po ceni), sploh ce lahko kombiniras z aluminijem zunaj, je to to.

S Cugljem smo bili mi zelo zadovoljni lansko leto, ko smo v firmi prenavljali. Dobra cena, kvalitetna izvedba (se je videlo, da je ekipa uigrana) in drzali so se dogovorjenih rokov.

Lp, G
Tudi mi smo adaptirali starejšo hišo in dali Cugelj po priporočilu dveh sodelavcev in nam zaenkrat ni žal.
Kvalitetno, držijo se rokov, cenovno pa mislim da nekje zlata sredina za PVC.
Iskanje po temi