PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Namestitev sončnih celic za stanovanja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni, razmišljam o namestitvi sončnih celic na streho svojega hišnega objekta in me zanima, kateri sistemi so trenutno najbolj učinkoviti za slovenske razmere. Ali kdo izkušenejši lahko deli svoje izkušnje glede izbire opreme, investicijskih stroškov in morebitnih subvencij za lastnike stanovanj? Prav tako me zanima, kako se izračuna povračilo investicije glede na trenutno porabo elektrike.
Dobro bi bilo, da pričneš brati pretekle odgovore, da ti bo jasno, kaj sploh želiš vprašati. Instant odgovora ni mogoče dati. Podobno, kot bi vprašal, kateri avto je najboljši...

Ni znano, ali si v hiši (kolikostanovanjski?), bloku? Kakšna je izolacija, kje v Sloveniji, na sončni, senčni lokaciji, smer slemena, naklon, kvadratura strehe, moč porabnikov elektrike in kdaj, pa še kaj bi se našlo? Vsak začetek se začne na začetku... najprej v glavi, potem pa od tu naprej (pravi moj mojster).
Ever wondered if seemingly innocent arcade games could be terrifying? I remember playing Pac-Man as a kid, thinking it was just about eating dots. Then my older brother told me about the ghosts and their relentless pursuit! But nothing prepared me for the animatronic horrors found in a certain pizza place... What game do you think I'm talking about? Is it five nights at freddy's ?
Iskanje po temi