Objave: 118
Teme: 31
Ocena:
0
Če imate kakšna priporočila za nakup pihalnika listja. Potrebovala bi ga za izpihavanje dvorišča, kjer so drobni kamenčki in ravno tako listja, pilance ob rezanju drv itd. Uporabljala bi ga približno enkrat tedensko. Kupila bi nekaj lažjega a dovolj močnega in da ni pretežek. Gledam Boosheve a so kar dragi in tudi težki. Prosim za pomoč in nasvete , če imate kakšne iskušnje z temi pihalniki.
Objave: 37
Teme: 7
Ocena:
0
24.9.2022 ob 21:00
(*Zadnja sprememba objave: 24.9.2022 ob 21:01 uporabnik burgundec.)
če ste v dilemi oz se odločate med električnim ali bencinskim, vam iz svoje izkušnje lahko svetujem bencinskega. preskusil sem pa oba. električni je sicer nekoliko lažji, vendar je veliki minus kabel, ki ga je treba vleči za seboj. po moči sta oba primerljiva. S svojim poleg odpihovanja "posesam" suho listje. Prednost zlasti za tiste, ki kompostirate/mo. Vzel sem najšibkejši model Mcculloch, ki je neka bratska znamka husqvarne. Zaenkrat po 5letih uporabe brez težav.
Objave: 2018
Teme: 20
Ocena:
4
Pa, da mi še bencin smrdi, pa teče po ploščicah ... NE HVALA
Objave: 14
Teme: 0
Ocena:
0
Jaz imam akumulatorskega (Greenworks 40V ) in sem zadovoljen.
4Ah baterija od kosilnice je povsem dovolj tudi za večkratno temeljito izpihavanje okrog hiše. Vzel sem samo pihalnik in ne kombinacijo pihalnik/sesalnik, ker je namenska naprava učinkovitejša in bolj priročna.
Objave: 322
Teme: 1
Ocena:
27
Štiritaktna makita. Vžiga lepo, dela vredu, pa še mešance ne rabiš delat. V ožji izbor daj še Hondo. Od dvotaktnih poleg znanih, pa v ožji izbor še Echo in Kickoki (hitachi).
Objave: 37
Teme: 7
Ocena:
0
no ja, vsakemu svoje. sam sem sicer naklonjen elektro-orodju, vendar so pri določenih pač omejitve prevelike in vzamem v zakup vonj oz smrad po bencinu.