PodSvojoStreho.net Splošno Sam svoj mojster Barvanje izložbe

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
<div>Za pobarvat je večja steklena površina cca. 2.5 x 3m, včasih je to bila izložba, zdaj je iz ene strani zvočno izolirano, na drugi se pa seveda vidi ta izolacija, ne izgleda lično. Zato bi to rad pobarval.</div><div><br></div><div>Vprašanje je, ali bi to barval kar s kakšno elektro pištolo tipa Wagner?<br></div><div><br></div><div>Drugo vprašanje je, s katero barvo, ali je kak primer, ki prime n<span id="sceditor-end-marker" style="line-height: 0; display: none;" class="sceditor-selection sceditor-ignore"> </span><span id="sceditor-start-marker" style="line-height: 0; display: none;" class="sceditor-selection sceditor-ignore"> </span>a steklo? Ne bi rad, da se začne barva sčasoma luščit. <br></div><div><br></div><div>Je pa ta površina znotraj stavbe, ni izpostavljena soncu ali vremenu. Mat barva ali ne, mi ni važno.<br></div><div><br></div><div><br></div><p><br></p>
Pri mojem dobavitelju barv obstaja dodatek za barvo za barvanje stekla. Preverjeno se ne odlušči.&nbsp;<div>Barva, dodatek, penasti valjček in pobarvat.&nbsp;<span id="sceditor-end-marker" class="sceditor-selection sceditor-ignore" style="line-height: 0; display: none;"> </span><span id="sceditor-start-marker" class="sceditor-selection sceditor-ignore" style="line-height: 0; display: none;"> </span></div>
Dobra informacija, hvala. To je mišljeno za akrilno barvo ali kako drugo? Ne spoznam se najbolj.
<p>Pokrivna dvokomponentna poliuretanska barva. S to delam. Verjetno se dobi tudi kaj drugega, mogoče vprašate kakšnega steklarja?<span id="sceditor-end-marker" class="sceditor-selection sceditor-ignore" style="line-height: 0; display: none;"> </span><span id="sceditor-start-marker" class="sceditor-selection sceditor-ignore" style="line-height: 0; display: none;"> </span></p>
Zunaj ne bo nič dolgo držalo. Znotraj ne gre?
Iskanje po temi